torstai 23. helmikuuta 2017

Mörkön kanssa paluu viikkotreeneihin

Ai että Mörkön kanssa oli mukava palata takaisin viikkotreeneihin, vaikkei putkea kummempaa tehtykään. Meillä alkaa olla jo niin paljon yhteisiä kilometrejä alla, että treenaamiselle ja oman vuoron odottamiselle on muodostuneet omat rutiinit. Näin ymmärrämme Mörkön kanssa toisiamme puolesta sanasta ja kehon eleestä. Rentouttavaa ja mukavaa yhdessä oloa :)

Koska halusin aloittaa liiankin varovaisesti ja koska eilen selvisi ettei Mörkö _oikeasti_ osaakaan putkea niin tehtiin samaa kuin eilen. Tänään kun naksuttelin putken suulle menemisestä niin Mörkö tarjosi koko ajan toivottua toimintaa, kertaakaan ei tarjonnut muuta. Tehtiin myös kolme toistoa suoralla putkella, apupalkkaaja heitti pallon putken päässä. Etäisyyttä pari metriä ja viimeisesä toistossa hieman kulmaa. Mörkö lähti hyvin, joskin saa lähteä vielä määrätietoisemmin ja vauhdikkaammin.

Pieni tauko ja kävin naksuttelemassa uuden setin, tällä kertaa Mörkö oli koko ajan putkessa.  Ajatus oli siis mennyt perille. Koska en voi oikein juosta ja ei ollut apupalkkaajaa käytettävissä, kokeilin lähettää Mörkön suoran putken puolivälistä ja heitin itse pallon. Näitä toistoja kaksi, hyvin Mörkö haki umpikulmasta putken suun. Kuitenkin jatkossa vähemmän näitä "hankalia" vaan nyt keskitytään vauhdin, itsevarmuuden, irtoamisen, estefokuksen, etenemisen ja ennen kaikkea napanuoran pituuden kasvattamiseen.

Ensi viikolla voisi tehdäkin suoraa putkea hypyn kautta. Toivottavsti tähän on mahdollisuus muiden ryhmäläisten treenatessa huomattavasti haastavampia asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti