tiistai 21. huhtikuuta 2015

Vieläkin rennompia juoksupuomeja

Viime viikolla piti olla kaksi treenikertaa Leenalla, mutta näisä jouduin valitettavasti ensimmäisen jättämään väliin. Mörkön hiertymä tassussa ei parantunutkaan toivottuun tahtiin, joten turha on olettaa koiran antavan itsestään parasta kipeällä tassulla. Joten treenattiin ainoastaan kerran, sunnuntaina vieraassa ryhmässä.

Edelleen puomi oli minipöydällä. Huomioitavaa oli se, että ensimmäistä toistoa lukuunottamatta kaikki muut toistot (yhteensä yhdeksän kertaa) meni alusta loppuun laukalla. Hauska oli huomata miten Mörkö oikein kiihdytti laskevalla osuudella :) Laskeva osuushan on aina ollut Mörkölle hieman jännittävä ja sitä myöten suoritus on hidastunut loppua kohden. Tehtiin myös useampi toisto ilman boksia, ja joka kerta tuli hieno kontakti! Boksittomatkin toistot olivat kivan rentoja. 

Ehkä ensi kerralla päästää tekemään hieman korkeammalla puomilla. Täytyy yrittää kerran löytää jokin sopiva aika ja käydä treenimässä samalla vaikeudella puomia omalla hallilla.Nyt olisi hyvä yleistää toimintaa - ja erityisesti vahvistaa itseluottamusta. 


Viimeisellä toistolla Mörkö venyttää hassun loikan tasaiselta laskevalle osuudelle. Hyvähän se on että Mörkö kokeilee erilaisia suoritustapoja. Mulla kyllä sopii että neljän laukan sijasta Mörkö tekisikin kolme laukkaa tasaisella. 

Maanantaina fyssarilla, jälleen: Pahimmat jumit poissa edellisen kerran hoidon jäljiltä, mutta alta paljastui jonkin verran uusia. Oikea lapa ja SI-nivelet kuitenkin liikkuvia. Ensimmäisen hoidon jäljiltä Mörkö oli koko viikon jotenkin vaisu, eilinen korjasi tämän asian. Seuraava hoito menikin aikatauluhaasteiden takia kuukauden päähän, toivottavasti silloin on suunta edelleen parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti