keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Perusohjaus hallussa viikkotreeneissä!

Treeneissä oli 27 esteen rata, mitä en kuitenkaan tehnyt yhdessä pötkössä. Alkuun otettiin kivaa rallattelua A-esteellä, missä palkka. Vau, mikä kontakti! Tuollaisia kun saisi lisää. Seuraavassa pätkässä ennakoivaa valssia, ja palkka kahdesan esteen jälkeen. Viimeisessä pätkässä taasen persjättöjä, ja jälleen palkka kahdesan esteen jälkeen.

Tällainen tekeminen sopii Mörkölle. Ei pitkää (ehkä junnaavaakin) rataa, vaan palkka muutaman esteen jälkeen. Kerkeää sitä ohjauskuvioita kourallisellakin esteitä tekemään. Koiran silmät kiiluen jätettiin treenit. Ei kauaa keretty treeniaikaa kuluttamaan, neljä minuuttia :)

Pienen tauon jälkeen kävin vielä juoksuttamassa boxia. Nyt tuli hyviä osumia. Käytin tällä kertaa paksummasta putkesta tehtyä boxia kun ohuemmasta putkesta tehty boxi sujui viikko sitten niin hankalasti. Muutaman kerran kokeilin myös nostaa Mörkön puomin laskevan osan yläpäähän, boxin kautta namikupille. Kun oli hyvä flow tein kerran koko puomin, TODELLA nätillä kontaktilla. Perjantaina pääsen kuulemaan kuinka pahan rikkeen tein kun täysikokoista puomia tein kesken projektin. Ei ehkä järkevin teko, mutta ah miten tuntui hyvältä sekä minusta että koirasta :)

Loppuverryttelyjen (30min) aikan pääsin hämmästelemään miten nopeasti pimeys laskeutuu. Onneksi myrskytuuli oli laantunut niin ei lähtenyt tukka päästä. Eikä Mörköä häirinnyt peppuun puhaltava tuuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti