torstai 9. huhtikuuta 2015

Onnistuneita painonsiirtoja hyppytekniikassa

Kahden viikon väli edelliseen hyppytekniikkakertaan. Erona edelliseen onnistuneet ja hyvät painonsiirrot. Takaosasta ei vaan edelleenkään löydy tarvittavaa potkua. Joko lihaksissa ei ole voimaa, voimantuoton puute on henkistä tai koiralla jumittaa kropassa. Ensimmäiseen auttaa liikunta, toiseen toivottavasti aika ja helpot harjoitukset itsetunnon kasvattamiseksi ja kolmanteen fyssarilla käynti. Onneksi aika on varattuna ensi maanantaille.

Harjoituksina tehtiin perussarjaa ja set pointia. Loppuun helppoa rallattelua lyhyilä ratapätkillä. Tehtiin täälläkin A-este kerran kun oli tarjolla. Mörkö otti kontaktin, mutta muuten suoritus ei ollut lähelläkään eilistä. Neljä lyhyttä pätkää hypyillä (15cm) ja putkilla, Mörkön into parani jokaisella toistolla :)

Ozzy oli jälleen mukana sekä alkulämmittelyissä että loppuverryttelyissä. Ei vaan tykkää koiran jalat oikein autossa olemisesta, taitaa vanhan jalat puutua kun ei pääse liikkumaan (vaikka toki koko farkun takatila on käytössä). Ozzy kuitenkin tykkää lähteä mukaan "treenaamaan", joten ei sitä oikein kotiokaan raaskinut jättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti