torstai 23. huhtikuuta 2015

Melko hyvä, muttei täydellinen

Tänään vuorossa hyppytekniikkaa. Edelleen pysyttiin perusharjoituksissa, kuten kahtena aikaisempanakin kertana. Ensin tehtiin set point -harjoitusta. Rentous parani innokkuuden myötä, eli ollessani esteen takana kutsumassa. Yleensä näin ei tarvitse tehdä. Perussarjaa lentävillä lähdöillä seuraavaksi. Paljon rennompaa suoritusta kuin aikaisemmin, mutta jostain syystä ensimmänen hyppy jännittää edelleen hiukan.

Ilmeisesti iso osa on Mörkön korvien välissä. Suorituksissa näkyy myö se, että koko kropan hallitseminen on hieman hakusessa. Ihmekkös tuo kun on ollut kauan ja pahasti jumissa niin varmasti on tullut toispuoleisuutta. Tulevaisuudessa kerta viikkoon voisi tehdä samoja harjoituksia 3-4 toistoa ja paljon lenkkeilyä monipuolisessa maastossa. Totta, eihän tuolla otuksella oikein niitä lihaksiakaan ole (ainakaan siinä määrin kuin toivoisin).

Minuutin leikkituokia. Leikki huonommin kuin eilen, mutta leikki kuitenkin. Suurin vaikutus varmaan mun omalla vireellä - eilen olin itsekin paremmin mukana.

Loppuun tehtiin rataa ilman kontakteja ja pujottelua. Oikein mukavaa rallattelua ja Mörkö syöksyi oikein mukavasti suoriin putkiin. Tuntui olevan mukavaa, kummallakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti