perjantai 22. maaliskuuta 2013

Takaisin oikealla polulla

Eilisen analyysin jälkeen tuli itselle huomattavasti helpottuneempi olo. Itsellä on ajatus ja ymmärrys siitä missä olen mennyt metsään ja minkälainen korjausliike voisi olla paikallaan. Joten hallille mars!

Hallilla otin pujottelun kolmeen kertaan eri lähestymisillä. Ensimmäisen toiston menin itse oikealla puolella. Mörkö meni hyvin pujotteluun, ja pujotteli hyvin siitäkin huolimatta että kolmanneksi viimeisessä välissä otus sekosi askelissaan. Toisen toisten menin vasemmalla puolella, Mörkö pujotteli hyvin ja minä koitin olla pujottelun ajan hiljaa. Kolmas toisto kakkosen kopio sillä erolla että vaihdoin pujottelun puolta takaa leikkauksella. Mörkö pujotteli jälleen hyvin. Jokaisella toistolla oli namikippo odottamssa pätevää pujottelijaa.

Hyvillä mielin siis, kumpikin :) Tämän kuukauden ensimmäinen 100% onnistuminen takana. Pujottelulaskuri näyttää nyt 46/60 (=76%). Tavoitteena saada kasvatettua onnistumisprosentti takaisin yli 80 prosentin kun 100 toistoa on tehtynä. Kaukaisempana tavoitteena on epikset huhtikuun lopussa, ja vasta aikaisintaan toukokuussa alan edes katselemaan virallisia kisoja. Ensin pitää saada hauskuus ja itsevarmuus takaisin, sitten maltilla vaikeutetaan treeniä ja pujottelun pitää olla varma treeneissä ja/tai epävirallisissa ennen kuin haaveilen virallisista kisoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti