tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kevyttä treeniä

Oma tauti ei tunnu talttuvan millään. Toivottavasti saadut tabut purisivat ja pääsisin viikonloppuna normaaliin aktiiviseen elämään kiinni. Tällä hetkellä on kuitenkin otettava rauhallisesti ja maltettava lepäillä paljon. Onneksi kevyt treenaaminen on mahdollista.

Ozzy peruutteli jo rutiinin omaisesti 3-4 omaa mittaansa ja lopuksi venyteltiin rintarankaa eri suuntiin.

Mörköllä oli hieman aktiivisempi päivä. Aamupäivällä tutustuttiin pikaisesti jumppapalloon, minkä päällä tehtiin muutama istu-seiso-istu treeni. Kovin oli Mörkön mielestä ihmeellistä. Päivällä tehtiin jokunen toisto sivulle tulemista. Ollaan ehkä saatu ideasta kiinni, tai sitten ei. Nähtänee paikkoin.

Illalla kävin kyllä hallilla, mutta päätin kisamaisen ratatreenin sijaan tehdä pujottelun pari kertaa. Näillä keuhkoilla kun ei juosta tällä hetkellä. Päätin kokeilla pujottelua ilman namikuppia, siitäkin huolimatta että pujottelu oli melkein seinässä kiinni (pujottelu seinää kohti). En tiedä johtuiko huonosta hapensaannistani vai mistä, mutta Mörkö jätti ensimmäisen yrityksen kesken. Toisella yrityksellä oli namikippo pujottelun lopussa ja onnistunut pujottelu. Pieni tauko ja vielä kaksi pujottelua lisää (ilman kippoa). Kummallakin kerralla Mörkö meni hieman ujona pujotteluun, mutta pujottelussa piristyi ja suoritti esteen oikein mallikelpoisasti. Palkkasin kädestä runsaasti onnistumisten jälkeen.

Pujottelulaskuri on nyt 40/50. Prosenteissa 80%. Pääsiäisen kisoihin menee ilmoittautuminen umpeen viikon päästä, ja sitä ennen pitäisi päättää onko pujottelu sellaisessa kunnossa että voi kisoihin edes harkita menevänsä. Jos olen loppuviikosta paremmassa kunnossa haluaisin käydä kerran treenailemassa pujottelua itsekseni. Samoin toivon että perjantain hyppytekniikkatreeneissä olisi mahdollista ottaa pujottelu pariin kertaan. Vielä jos pääsisi sunnuntaina joko omaan halliin tai jonnekin muualle vieraille esteille, niin saisi lähes kymmenen pujottelua lisää kokemusta. Ennen kuin pitää tehdä vaikealta tuntuva päätös mennäkö kisoihin vai siirtääkö tulevaisuuteen.

Illalla vielä kuuden namin kanssa jumppapallon päällä tasapainoilua. Tällä viikolla on tarkoitus ottaa useita jumppapallosessiota, mutta pitää harjoitusajat hyvin maltillisina. Jatkossa voi aikaakin sitten kasvattaa. Olisi niin paljon helpompa jos Mörkö osaisi sanoa kuinka rankalta tasapainoilu oikeasti tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti