sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Suunnitelmallisuus tuottaa onnistumisia :)

Tänään suunnitelman mukaan oli jälleen pujottelupäivä, joten hallillehan me lopulta päädyttiin. Koska hallilla ei ollut muita pystyin hyödyntämään molempia kenttiä ja kumpaakin pujottelua. Tavoitteeksi olin asettanut neljä toistoa.

Ensimmäisellä kentällä oli mukavasti puomi, putki, rengas, kolme hyppyä s-kaarella ja pujotteluun 90asteen kulmassa vasemmalta. Itse jäin myös vasemmalle pujotteluun lähetyksen jälkeen. Mukava suoritus. Toinen pujottelu suoritus tehtiin putken ja hypyn kautta 90asteen kulmasta oikealta, itse olin oikealla myös. Oikein mukava suoritus. Ensimmäisellä suorituksella pidin itse innostuksissani kannustusta yllä, toisella toistolla pyrin olemaan hiljaa alun hillityn kehumisen jälkeen.

Toisella kentällä oli mukavasti kaksi suoraa putkea vedettynä puomin alitse. Niinpä päätin ottaa hypyltä vauhtia, lähetin Mörkön ensimmäiseen putkeen ja ohjasin puomin toiselta puolelta Mörkön takaisin samalla puolelle puomia. Tästä vielä hyppy ja pujottelu. En tiedä oliko Mörkö tietoinen pujottelun jälkeisestä palkasta, luulen ettei ollut. Pujottelu meni kuitenkin hyvin. Neljännessä toistossa lähestyminen meni pepulleen kun en suunnitellut kunnolla aluksi otettavien esteiden ohjauslinjoja, mutta itse pujottelu sujui hyvin (joskin ehkä hieman hitaammin kuin muilla kerroilla).

Mörköläinen ja minä oltiin kovinkin hyvillä mielin hallilta lähettyämme :) Pujottelulaskuri tikittää tällä hetkellä 50/64 kohdalla (= 78%). Nyt ollaan selkeästi jälleen oikealla polulla. Seuraavan kerran pujotellaan viikkotreeneissä, 1-3 kertaa harjoituksesta riippuen niin että pujottelun jälkeen tulee palkka. Hieman mietityttää että miten ja missä vaiheessa alan taas vaikeuttamaan pujottelutreeniä (lähinnä palkkaamattomuutta), mutta sen aika ei ole vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti