maanantai 27. lokakuuta 2014

Irtoamistreeniä

Tänään Niinun treenissä oli Mörkölle sopivat teema, vauhtia ja irtoamista. Napanuoran pituutta kasvatettiin kumpaankin suuntaan, niin että minä pystyin ottamaan etäisyyttä ja niin että Mörkö pystyi työskentelemään kauempana.

Alku niin että hyppy, mistä suoraan putkeen mikä oli puomin nousevan osuuden ali ja siitä hypylle. Oli pakko ottaa kunnolla välimatkaa alussa, sillä joutui kutsumaan koiraa puomin takaa. Sekös olikin yllättävän vaikeaa Mörkölle. Pari kertaa lähti luvatta lähdöstä, ja sitten kun malttoi odottaa niin tuli pari kertaa hypyn ohitse. Taisi olla vellihousulla hiukan liian kiiren mamman luo, unohtui ajattelu kokonaan. Muutama yritys ja tulihan niitä onnistumisiakin.

Seuraavaksi jäätiin hinkkaamaan kohtaa, missä samaiseen suoraan putkeen piti lähettää koira (putkesta suurin osa puomin toisella puolella) ja koiran ollessa toisella puolella puomia piti koira ohjata toiseen puomin alitse menevään putkeen. Jälleen Mörkö ei turhia sivuilleen katsellut kun kaarsi putkien välistä luokseni. Joten Niinun ja namialustan avustuksella saatiin koira ensin pysymään kauempana ja lopulta hakemaan putkea. Äärimmäisen hyvää treeniä meille! Tuki itsevarmuutta, etäisyyttä sekä putkien suorittamista. Putken kun ei edelleenkään ole Mörkön suosikki.

Loppurata (8 estettä) kattoikin oikeastaan koko treenitilan ulkolaidat, joten sai todella juosta jotta kerkesi ajoissa ohjaamaan oikeille paikoille. Tämäkin hyvä osuus treenistä, kun huonokuntoinen pullukka pistää jusoten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti