sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Onhan se jo mahdollisuutta väläytellyt, mutta tänään se osui kohdalle - LUVA!

Suuntana Kirkkonummelle kahden startin verran. Ritva Herralla oli suunnitellut ehkäpä hieman liian helpon hyppyradan ja mukavan agilityradan.

Hyppyradalla oli hypyt maksimissaan, ensimmäistä kertaa Mörköllä näin. Kiva nähdä ettei vaikuttanut suoritukseen mitenkään. Vaikka kuinka koitin etsiä radan kompastuskiviä, niin niitä ei ollut. Niinpä hyppyrata meni täysin kilpajuoksuksi. Jokainen osallistuja sai nollan mineissä! Medeissä ja maxeissa sentään oli 1-2 nollaa ja noin puolet hyllyjä. En sitten tiedä oliko rata mineille erityisen sopiva, oliko minit tasoltaan normaalia parempia vaiko vain sattumaa? Joka tapauksessa tehtiin Mörkön kanssa oma etenemäennätys kun täräytettiin etenemäksi 3.97m/s. Tähän aikaan tehty virheetön suoritus toi sijoitukseksi 6. Noh, nolla se on luvatonkin nolla :) Mörkö oli niin innoissaan, että jos olisin päästänyt alussa irti niin elukkahan olisi mennyt jo... onneksi pystyttiin tekemään lentävä lähtö.


Agilityradalla hypyt 30cm ja radalla ei keinua. Olin innoissani keinuttomuudesta, josko näin saataisiin Mörkölle luotua hyvää itseluottamusta kisaamiseen vierailla kontakteilla. Toisaalta, Mörkö tarvitsisi kokemuksia juuri erilaisista kontakteista. Tehtiin rata jälleen virheittä, etenemällä 3.49m/s mikä on myös agilityradoilla meidän parhain etenemä. Sijoituksena 2. joten LUVA!


Mörkökin on nykyään itsenäisempi kisoissa, irtoaa esteille paremmin ja on helpo luottaa kaveriin. Luotto on taas mahdollistanut sen että varmistelen vähemmän ja keskityn juoksemiseen enemmän. Joka radalle joudun tsemppaamaan itseni uudestaan etten unohdu hölkkäilemään... mutta aivan varmasti omakin varmuus paranee kun saadaan enemmän ratoja alle. Tänään on joka tapauksessa niin voittajafiilis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti