sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Ihan anaalista!

Maanantain Niinun treeneissä ihmettelin kun Mörkö oli hieman vaisu. Mietin, että voiko koira olla yhden kisastartin jälkeen noin väsynyt. Tuntui epäuskottavalta, mutta kun en muutakaan keksinyt. Tiistaina Mörkön ilme oli "sumuinen", koiran ryhti oli aavistuksen "kumara" ja edelleen koira oli hieman vaisu. Näillä kuvauksilla soitin eläinlääkäriin ja vaadin pääsyä näytille heti samana päivänä. Vastaanottovirkailija piti varmasti minua outona kun kieltäydyin siirtämästä lekuria seuraavaan päivään. Onneksi on luottolääkäri, joka otti päivän päätteeksi ylimääräiseksi potilaaksi.

Tutkimushuoneeseen mentyämme lääkäri totesi heti että Mörkö on turvoksissa oikealta puolelta pepusta. Hän aloitti tutkimalla anaalirauhaset... vasemmalta tuli mustaa tahnaa ja oikealta ei yhtään mitään. Tennispallon kokoinen rauhanen kyllä löytyi. Antibiootit ja särkylääkitys aloitetttiin heti. Olisi Mörkö voinut hieman enemmän oireilla. Ei pehvan hankaamista, ei edes pepun nuolemista. Lääkäri ihmetteli koiran kipukynnystä. Itselläni oli huono omatunto.

Viikon kaikki treenit ja aktiviteetit vaihtuivat sairaslomaan. Mörkön olotila on tasaisesti parantunut ja tänään on välistä terve Mörkö näyttätynyt. Edelleen koira on väsynyt, mutta peppu sentään saa olla rauhassa nuolemiselta. Ylimääräisiä aktiviteetteja ollaan vältelty koko viikon.

Ensi viikolla piti muutenkin olla treenivapaa viikko. Nyt ei tarvitse edes miettiä onko lomaviikko paikallaan vaiko ei! Toivottavasti ensi viikolla Mörkön olotila on jo niin hyvä että päästäisiin nauttimaan kunnon lenkeistä ja unohtaa treenit taka-alalle hetkeksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti