perjantai 24. lokakuuta 2014

Tsekkaus keinun suhteen

Sain ostettua paikan Leena Inkilän kontaktikouluun. Että on kiva päästä näyttämään missä mennään näin puolen vuoden harjoittelun jälkeen. Sinällään harjoitteluhan on viime kuukausina ollut aika minimissään... mutta halusin näyttää missä mennään ja tsekata onko mun ajatukset yhtään järkeviä.

Mörköhän meni :) Se on niin symppis kun haukkuen käskee että mennään jo. Kaiken kaikkiaan tehtiin viisi toistoa, joka kerta suoritus parani. Kerran kokeiltiin helpottaa keinua mini-pöydällä, mutta Mörköllä meni ihan pasmat ihan sekaisin. Joten ei enempää helpotettuja kokeiluja.

Kovasti oltiin samaa mieltä, ettei suorituksen kriteerinä Mörkön kohdalla ole (ehkä) järkevää pitää kontaktille pysähtymistä. Epäilen kovasti että tuo koira lentokeinua koskaan tekisi. Enkä usko sen hyppäävään kontaktin ylitsekään, kun ei ole sellaista tapaa koskaan oppinutkaan. Jos nyt vauhti kasvaisikin niin suureksi että lentokeinu olisi todennäköinen niin opetan erikseen kontaktille pysäyttämiskäskyn.

Tällä hetkellä on tärkeämpää saada Mörkölle paljon kokemuksia eri keinuista ja sitä kautta saada keinun suoritusta nykyistä nopeammaksi. Oltiin yksimielisiä siitä, että vaikka keinun suorittaminen nyt onkin jo ihan mukavalla mallilla niin kyllä siihen edelleen vauhtia voi tulla.

Olisin halunnut näyttää puomiakin, mutta aika meni niin pitkälti keinun parissa että puomi jää tulevaisuuteen. Ei haittaa, keinu kuitenkin on tällä hetkellä se ensisijainen kontakti mitä treenataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti