keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Agility-treenit, pitkästä aikaan!

Agilitytreeneissä on ollut kolmen viikon tauko. Ensin lepäiltiin osteopaattikäynnin jäljiltä oman treenipäivämme ylitse ja viime viikolla talkoiltiin koko viikko. Niinpä tänään oli intoa niin ohjaajalla kuin pienellä koirallakin!

On hellyttävää miten Mörkö on niin innoissaan :) Kotoa lähdetään kiljuen, hissistä autolle Mörkö tappaa remmiä. Perille tullessa Mörkö huutaa jälleen suoraan huutoa autossa. Lämmittelyssä Mörkö roikkuu kuin ahven joko remmissä tai housun lahkeessa (mikä ei tosin ole niin toivottavaa). Mutta, kun Mörkön ottaa kentän laidalle se on täysin tyyni ja ottaa coolisti... kunnes on sen vuoro. Sitten voi jälleen kuulua muutama virkamiesmäinen "vuh".

Tänään treenien teemana takaakierrot ja niitähän riitti. Onneksi radalla oli muutama myös viime kisoissa päänvaivaa aiheuttanut kuvio. Eihän niissä mitään ongelmaa ole, täytyy vaan rohkeasti kokeilla samaa ohjausta kisoissa. Mörkö oli todella vauhdikas ja motivoitunut, pikku-ukkeli :)

Omaa vuoroa odotellessa kävin tekemässä itsekseni puomin ja keinun kahteen kertaan sekä pujottelun kertaalleen. Selkeästi kisaaminen on tuonut rutiinia ja luottamusta, sillä nyt omilla esteillä Mörkö esitti lähes täydellistä tekemistä. Puomi oli todella reipas ja keinukin erittäin siisti. Pujottelussa ei mitään sanomista, halusin ottaa välillä vain pelkkää pujotteluakin että saan palkattua pujottelusta. Viime aikoina kun on ehkäpä liian paljon ratamaista treeniä.

Pähkäilen parhaillani tulevia kisoja. Ilmoittaako kahden viikon päähän Riihimäelle vai vasta kolmen viikon päästä Lohjalle? Joka tapauksessa tulee parin viikon kisatauko. Onneksi vielä voi pari päivää pähkäillä tulevia suunnitelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti