perjantai 29. marraskuuta 2013

Kisajännitystä

Koska huomiselle tulikin yllättäen koko päivän ohjelmaa, niin tänään töiden jälkeen menin hirmuisella kiireellä käymään hallilla. Aiheena puomi, keinu ja pujottelu. Kaksi ensimmäistä meni niin ja näin, pujottelu molemmin puolin superista. Puomin tasaisella osuudella Mörkö vaihtaa raville ja keinun Mörkö menee tosi hitaasti ja vielä hyppää kontaktin ylitse. Lupaa hienoa sunnuntain kisoihin... ja lisää entisestään jännistystä.

Puomia ja keinua on nyt pakko alkaa ottamaan taas kuuriluontoisesti tehotreeninä. Nuo on vain saatava menemään satasella. Kesän jälkeen Mörkön puomi olikin jo tosi hyvällä mallilla, ja keinukin parani koko ajan siinä sivussa. Syksyllä oli pitkä sairasloma ja sen jälkeen en kauhean montaa toistoa tehnyt kumpaakaan. Ihmekkös tuo että näkyy suorituksessa.

Tämähän se on koko koiraharrastuksen sokeri ja suola. Keskity johonkin, niin saat sitä mihin keskityt. Samalla menetät toisaalta. Tasapainon hakemista. Kekseliäisyyttä. Treeneistä täysillä nauttimista.

Meninpä ilmoittautumaan Fjällrävenin järjestämään Polar kisaan, missä mennään 300km huskyillä Norjassa taivasalla nukkuen. Kuullostaa järjettömältä, ja ehkä siitä syystä asiasta kiinnostuinkin. Käythän äänestämässä: http://www.fjallravenpolar.com/polar-2014/show-all-contributions/?uid=182778 (vaatii facebook- tai twitter-tunnukset).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti