keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Treenaamaan! Kevyesti!

Tänään olin niin iloinen pelkästä tietoisuudesta että päästään treeneihin, että iltapäivästä harjoittelin Mörkön kanssa liikkeestä maahan menemistä ja seuraamista ja Ozzyn kanssa merkille lähetystä. Mörkön seuraaaminen oli parasta mitä Mörkö on tähän mennessä tehnyt! Ei käännökset oikeaan ole edelleenkään niin tiiviit kun haluan, mutta kyllä tuolla suorituksella kehtaisi jo kisoihin mennä. Ozzyn merkki.... vaatii yleistämistä, yleistämistä ja yleistämistä.

Agilitytreeneihin lähdin hyvissä ajoin, kun ollaan sovittu treenikaverin kanssa tekevämme kunnon lämmittelyt ennen treenejä. Nyt kun treenit ovat illan viimeiset kerkeään tekemään perusteellistakin perusteellisemmat lämmittelyt työn ja treenin välissä. Niinpä tehtiin reipas 20min kävelylenkki, minkä jälkeen Mörkö jäi odottelemaan BOT päällä autoon. Rataantutustumisen jälkeen kävin vielä hölkkäämässä 10min tehdän muutaman nopean spurtin. Ainakin ohjaajalla oli lämmin.

Ratana olisi ollut tosi kiva paljon takaakiertoja sisältävä kokonaisuus, mutta koska halusin ennemmin painottaa vauhtia kuin tekniikkaa niin tein radasta helpomman version meille. Ja Mörköhän pisti menemään! Mörkö liikkui vauhdille, hyppäsi rennosti (rimat 25cm) ja irtosi hyvin. Ainoa hidastelu oli A :n alastulossa, toki jälkeen päin ajateltuna olisi pitänyt jättää A kokonaan suorittamatta.... Hyvä mieli jäi, varmasti meille kummallekin ja neljä minuuttia myöhemmin Mörkö oli jälleen BOTissa autossa matkalla kotio.

Kotona lähdin vielä koirien kanssa reippaalle puolen tunnin jäähdyttelylle. Tämä tuntuu hyvältä rutiinilta, mistä yritän pitää kiinni tästä eteen päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti