torstai 24. lokakuuta 2013

Ozzyn rallailut - extrana hyppytekniikkaa

Ozzyn vuoro päästä jälleen rallaamaan. Itse suunnittelin treenien jälkeen vielä siivoavani kotona... mutta niin vain löytyi mielekkäämpää tekemistä kaverin ollessa yllätteän estynyt menemään omalle hyppytekniikkatunnille. Joten pikainen suunnitelmien muutos, ja molempien koirien autoon pakkaus.

Ozzy treenaili molemmin puolin seuraten pyörähdystä. Vasemmalle pyörähdys on selkeästi kankeampi kuin oikealle. Sitten teimme meille uutta juttua, eli istu - askel vasempaan - istu oikealla seuraten. Yllättävän hyvin sujui. Jatkettiin uudella linjalla kun tehtiin jätä koira ja liikkeestä kutsu. Tässä ei ollut mitään uutta muuten, tokosta tuttu liike. Väleissä treenailin asennonvaihtoja ja takapään käyttöä. Lopuksi muutaman kyltin häiriörata.

Ozzy vaatteisiin ja autoon. Erittäin vauhdikas siirtyminen hyppytekniikkaan. Mörkö mukaan ja vaatteista riisuminen.

Ensin meinasin kohteliaasti kieltäytyä hyppytekniikkatreenimahdollisuudesta, koska Mörkö teki jo eilen agilityä. Sitten kuitenkin päätin mennä tuonne saadakseni kommentit Mörkön hyppäämisestä, että näkyykö siinä mitään ihmeellistä.

Ensin tehtiin perussarjaa. Hyppytekniikka ok, mutta koira puoltaa hypyissä hieman oikealle. Viesti vietäväksi osteopaatille. Set pointissakaan ei ongelmia, joskin Mörkö oli hitusen vaisu. Tämä taas saattaa johtua monesta asiasta. Pitkä tauko hyppytekniikkatreeneistä, pitkä tauko treeneistä ylipäätänsä, "pullossa kasvaneelle" muutakin ihmeteltävää.... tai sitten ihan fyysinen kipu / kinnaus.

Kyseltyäni kaiken keksimäni kouluttajalta yhteenveto on seuraava: treenata voi, helppoja asioita kevyesti. Jos oireet palaavat tai vauhti jälleen hidastuu niin harjoitteluun tauko kunnes on käyty osteopaatilla. Suositteli myös toisella fysioterapeutilla käymistä, että saisi toisien sormien mielipiteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti