lauantai 26. lokakuuta 2013

Ozzyn kanssa Lahti KVssa

Talvikauden ensimmäinen sisänäyttely, jee! Tykkään itse niin paljon enemmän sisänäyttelyistä kuin ulkonäyttelyistä. Ulkona saa aina jännittää näyttelyaamuun saakka, että sataako, tuuleeko vai onko liian kuuma. Liian harvoin on hyvä. Vessat ovat usein sotkuisia ja paikanpäällä ruokatarjonta on mitä on joten useimmiten otan omat eväät mukaan. Sisänäyttelyissä useimmiten on kuivaa ja lämmintä, sekä kunnon ruokaa.

Päivän tuomarina toimi Satu Tanner, joka tuomaroi Ozzy ROP-veteraaniksi :) Ryhmistä ei sitten jäänytkään kerrottavaa jälkipolville.

Arvostelu kertoo näin:
Hyvä tyyppi, kaunis pää ja ilme. Hyvä purenta mutta huonokuntoiset hampaat. Kaunis ylälinja joka kuitenkin ajoittain jo pettää. Riittävästi kulmautunut edessä ja takaa. Hyvä rintakehä ja luusto. Toivoin pidemmät sivuaskeleet. Liikkuu hyvin edestä ja takaa. Laadultaan erimoinen turkki joka voisi olla hieman lyhyempi.

Kehä oli kivan kokoinen, mutta kovin kovin liukas. Niin lattia kuin kehään levitetyt matotkin. Tiedä sitten johtuiko tuosta Ozzyn varovaisuus liikkeessä. Isossa kehäss Ozzy oli oikein reipas, välilä hieman turhankin innokas. Kiva viedä tuollaista innokasta koiraa kehään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti