tiistai 2. lokakuuta 2012

Ozzy BIS-vet2 Eckerössä

Väsynyt, mutta onnellinen parivaljakko kotosalla :) Perjantaina pakattiin kimpsut ja kampsut ja valmistauduttiin lauantain aikaiseen herätykseen. En ollut kovinkaan innostunut lähtemään ajamaan Vihtiin neljän aikaan aamusella, joten valitsin junan Turkuun. Turussa pakattiin kamat kaverin autoon ja ajettiin laivalle. Muutaman tunnin merillä olon jälkeen tavarat hotelliin, Ozzy pesuun ja illallisen jälkeen nukkumaan.

Sunnuntaina suunnattiin Eckerö-halliin ja partis-kehällä piti kiirettä. Pääsin alkuun esittämään pentuloisen, Möttösen, joka valittiin parhaimmaksi pennuksi. Sen jälkeen Ozzyn kanssa kehään, mistä irtosi ensin PU3 ja myöhemmin ROP-veteraani Elina Haapaniemeltä. Nartuissa esitin Sintin, joka myös sijoittui PN3ksi. Kehän jälkeen kävin itseni kanssa eipäs-juupas-keskustelua. Lähtsisinkö kotiin iltalaivalla samalla porukalla kuin tulinkin, vai jäisinkö ryhmiin ja tulisin yölaivalla Turkuun (lähtö Långnesista 3.20...) ja sieltä junalla kotio? Juna-aikataulujen selvittämisen jälkeen päädyin jäämään ryhmiin.

Ja päätös kannatti! BIS-veteraanituomarina toimi Dubravka Reicher, joka valitsi Ozzyn toiseksi parhaaksi veteraaniksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti