tiistai 30. lokakuuta 2012

Viikkotreeneissä TiistaiCupin ensimmäinen osakilpailu

Mörkön viikkotreeneissä pistettiin pystyyn kuuden kerran TiistaiCup. Ideana on päästä tekemään kisamaista rataa, kisasäännöillä, ajanotolla ja muilla asiaan kuuluvilla krumeluureilla. Ensimmäisissä kolmissa osakisoissa saa käyttää vielä verkkoja pujottelussa, lopuissa ei. Radan saa suorittaa kaksi kertaa, HYL jälkeen suoraan pois.

Kisaratana oli tämän vuoden medien MM-rata pienoisin muutoksin. Hiukan haasteelliseltahan rata tuntui rataan tutustuessa. Ensimmäinen yritys kaatui siihen, että Mörkö jäi nenästään kiinni keinun alastuloon (edellisellä koiralla makupala kontaktilla). Ja kun viimein sain Mörkön keinulta pois olin ajautunut huonoon kulmaan puomiin nähden ja puomillehan Mörkö paineli. Ei muuta kuin koiran palkkaus ja iloisesti odottamaan toista kierrosta.

Toiselle kierrokselle suunnittelin pieniä ohjausmuutoksia, ja tämä kannatti. Tällä kertaa Mörkö tuli keinulta pois paljon nopeampaan ja sain vältettyä puomille ajautumisen. Tästä radasta 0-tulos ja toiseksi nopein aika. Hyvä Mörkö! Ohjaaja voisi hankkia itselleen paremman kunnon...

Kummallakin radalla Mörköllä oli kaksi verkkoa pujottlun lopussa, noin 25cm etäisyydellä keppeihin. Pujottelu toimi tosi hyvin. Ratojen välissä otin yhden kerran keinun niin että vedätin makupalalla koko keinun läpi, Mörkö paineli vauhdilla aina alastulokontaktin loppuun saakka. Tällaisia siis lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti