sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ozzylle toinen tulos rally-tokossa

Tänään oli taas Ozzyn vuoro päästä maailmalle. Edellytykset katastrofille olivat aika suuret, kun "pääsin" valvomaan ensin edellisen yön ja Ozzyn kanssa ei olla tehty mitään muuta kuin lenkkiä viimeiset pari viikkoa. Kahvia koneeseen, koira autoon ja suuntana Janakkala siis!

Onneksi halli oli semi-lämmin, selkeästi kuitenkin plussan puolella kun ulkona paukkui pakkanen. Omasta mielestäni tämän kertainen rata oli reilusti helpompi kuin viimeksi, tosin tässä oli meille haasteellisena "eteen + istu" liikkeiden alut. En ole Ozzyn kanssa oikeastaan edes treenannut koko liikerataa, joten on vaikea vaatia sellaista mitä ei  ole opetettu. Ennen rataa kertailin kuitenkin eteen istumista muutamaan kertaan ja radalla tuo sitten sujuikin oikeastaan tosi hyvin. Myös seuraaminen oli paljon parempaa kuin viimeksi ja kontakti säilyi koko radan. Tällä kertaa itse vältin suuret ohjaajavirheet, vaikka koira eteen + askeleet peruuttaen kyltillä mietinkin että tulikohan askeletia kuitenkaan kolme... Koska Ozzy teki kuitenkin mitä pyydettiin päätin olla uusimatta kylttiä, oma vikanihan se on jos ei kolmeen osaa laskea. Ozzy oli hyvällä tuulella ja me tehtiin hyvä yhteinen suoritus. Ei voi olla kuin tyytyväinen :)

Rata koostui kymmenestä kyltistä, joista viisi pysäyttäviä:
1. koira eteen, vasemmalta sivulle (kyltti 21)
2. 360 vasempaan (kyltti 10)
3. liikkeestä maahan (kyltti 30)
4. koira eteen, oikealta sivulle, istu (kyltti 22)
5. käännös oikeaan (kyltti 3)
6. spiraali vasemmalle (kyltti 17)
7. koira eteen, 1-2-3 askeleet peruuttaen (kyltti 25)
8. istu, kierrä koiran ympäri (kyltti 28)
9. vasen täyskäännös (kyltti 9)
10. 270 vasempaan (kyltti 6)

Pisteitä kasasimme 98/100. Yksi piste lähti puutteellisesta yhteistyöstä kyltillä nro 7 (ehkä sen takia ettei Ozzy istunut heti eteen tultuaan?) ja toinen piste lähti ohjaajavirheesta samalla kyltillä. Hieman harmittaa etten tiedä mistä tuo piste lähti, jotta voisi jatkossa välttää tuollaiset. Näillä pisteillä tulimme luokassa toiseksi (12 osallistujaa) ja tulimme vielä valituksi tuomarin suosikiksikin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti