keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Fyssarin tsekkaus Ozzylle ja Mörkölle, ja koko lauma kasassa

Jälleen fyssarilla, sekä Mörkö että Ozzy. Mörköllä kontrolli miten edelliset jumit ovat pysyneet poissa ja Ozzylla yleiskatsaus missä tällä hetkellä mennään.

Edellisellä kerralla Mörköllä oli yläselkä yllättävän jumissa ja muutenkin siellä täällä oli availtavaa. Tästä syystä Mörkölle tuli parin viikon kontaktikielto ja hyppyjäkin tuli tehdä aivan minikokoisina. En malttanut noudattaa tätä ohjetta ihan kahta viikkoa, mutta siitäkin huolimatta jumeja ei nyt ollut ja saatiin lupa normaaliin treenaamiseen :) Ikuisuusaihe, eli syvät lihakset pysyvät edelleen ajatuksissa ja yläselän venyttelyä pitää jatkaa säännöllisesti. Muuten ei mainittavaa ja seuraava tsekkaus 3-4 kuukauden päästä.

Ozzyllä oli viime kerralla "kaikki hyvin", joskin syvät lihakset tälläkin herralla voisi olla paremmat kuten myös takapään lihakset (ovat kuitenkin ikään nähden hyvät). Yleisesti jerkkua oli tullut lisää sinne minne pitikin, joten jatkamme hyväksi havaituilla kotiharjoituksilla. Jostain syystä Ozzynkin yläselkä oli mennyt taas jumiin, joten venyttelyä Ozzynkin viikko-ohjelmaan mukaan. Fyssari pyysi että seuraavalla eläinlääkärikäynnillä voisi mielenkiinnosta kuvata Ozzyn ranteet. Senhän olen tiennyt jo pidemmän aikaan että jotain vikaa ranteissa on (ranteen takia alunperin fyssarille Ozzyn veinkin), mutten ole sen kummemin selvitellyt onko peräti nivelrikkoa kun koira on ollut koko ajan oireeton.

Samalla reissulla hain vanhemmillani hoidossa olleen Ticon takaisin kotiin. On se vaan niin symppis otus <3 Nyt on taas koko lauma kotona ja Ticokin tekemässä omat vilinänsä arkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti