sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ozzylla kiireinen viikonloppu

Lauantaina oli partisten toko-mestaruuskilpailu, mihin olin Ozzynkin ilmoittanut avoimeen luokkaan. Paljoa emme kerenneet treenailla ennen kisaa, joskaan parempaan suoritukseenkaan emme olisi enemmillä treenailuilla päässeet sillä syy "epäonnistumiseen" löytyi muualta. Ozzy teki muuten töitä tosi hyvin ja hyvällä tekniikalla mutta perusasennot olivat hukassa alun jälkeen. Ensimmäisten liikkeitten jälkeen ilmeisesti heikohkot takapään lihakset menivät hapoille ja istuutuminen ei siten tuntunut mukavalta. En ole (vielä) aivan varma tarkoittaako tämä sitä että tokoilut on kohdaltamme tokoiltu, vaiko sitä että tokoillaan sitten kun lihaksisto on paremmassa kunnossa. Joka tapauksessa pisteitä saimme 122,5 ja tälläkin tuloksella irtosi partisten avoimen luokan mestaruus.

Sunnuntaina oli vuorossa Helsingin syysnäyttely. Vaikka Ozzy oli selkeästi eilisestä väsynyt ukko venyi urosten voittoon olen lopulta VSP ja ROP-vet. Ryhmässäkin Ozzy jaksoi tsempata vielä kahdeksan parhaan veteraanin joukkoon. Liikkeissä huomasi että meno oli rauhallisempaa, vaikkakin edelleen hyvää rodunomaista askelllusta. Ozzy ei myöskään jaksanut samalla tavalla hassutella kehässä kuin mitä se normaalisti tekee. Itse tein sellaisen päätöksen että Ozzyn viikonloput koostuvat jatkossa yhdestä aktiviteetista. Se mitä tehdään, tehdään sitten täysillä. Täytyy ottaa oikeasti huomioon se ettei Osmoinen ole enää virtaa täynnä oleva nuori mies vaikka vielä varsin pirteä muuten onkin.

Maija Heinilä arvioi Ozzyn seuraavasti:
10 vuotta nuori, esitetään upeassa kunnossa. Ylälinja vahva ja suora vaikka vaari onkin 10v. Kaunis pää ja ilme. Erittäin hyvin kulmautunut etuosa, vahvat lyhyet kintereet, erinomainen karvanlaatu. Liikkuu erittäin rodunomaisesti. Onnea omistajalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti