torstai 13. syyskuuta 2012

Viimeiset hyppytekniikkatreenit

Meillä oli poikkeuksellisesta hyppytekniikkatreenit tänään huomisen sijaan. Sinänsä ihan mielenkiintoinen vaihto, sillä ryhmän taso oli teknisesti paljon korkeampi joten sitä myöten päästiin tekemään huomattavasti vaikeampaa harjoitusta. Harjoitus oli ikäänkuin kolmisakarainen tähti, missä oli kolmia keskellä ja kolmeen suuntaan lähti kaksi hyppyä niin että viimeisen hypyn rimakorkeudet vaihtelivat 20-30cm välillä. Jokaisessa sakarassa oli vielä eri etäisyys hyppyjen välillä (6, 8 ja 10 jalkaa). Tällä harjoituksella treenattiin samanaikasesti kääntymistä, kokoamista ja etäisyyden (ja korkeuden) arvointia.

Mörkö teki hyvin sen mitä teki, tosin aluksi päänvaivaa aiheutti namipalakuppi ja välistä Mörkö meni vanhasta muistista edelliseen sakaraan - kerta se kuppi oli edelliselläkin kerralla ollut siellä. Kun minua muistutettiin oman ohjauksen merkityksestä alkoi Mörkönkin suorituksen sujua. Kaarevien hyppyjen rimat olivat vinossa muistuttamasa optimaalisesta linjasta. Mielenkiintoinen harjoitus jota pitää ehdottomasti työstää omalla ajalla.

Tämä oli kesäkauden viimeinen treenikerta. Saas nähdä miten pitkä hyppytekniikkatauko tulee, sillä en ilmoittautunut vakinaisesti hyppytekniikkatunneille. Valinnan aikana tämä tuntui oikealta ratkaisulta, nyt ehkä hieman harmittaa... Lupauduin toimimaan varakoirakkona, joten toivottavasti kutsu hyppytekniikkatunnille kävisi edes kerran kuukaudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti