perjantai 7. syyskuuta 2012

Demoilua ja hyppytreenit

Mörköllä on ollut kiireinen viikko. Tiistaina omat treenit oli korvattu demokoirailulla, koulutusohjaajakurssi 2sen treeneissä. Torstaina sama teema jatkui. Koulutusohjaajakurssilaiset olivat tehneet kaksi erinomaisen meille sopivaa treeniä. Ensimmäisessä treenattiin putkeen irtoamista, ja toisessa teemana oli irtoaminen. Juuri sitä mitä me tarvitaankin. Samoiten otettiin puomia kumpanakin päivänä, hirveä hetsaus alkuun ja satasella loppuun. Kaiken kaikkiaan toistoja kuutisen kappaletta ja kaikki tehty laukalla.

Tänään hyppytreeneissä treenattiin lyhyttä hyppyä okserilla (lähetys kahden jalan päästä) ja perussarjaa vinoilla esteillä. Varsinkin vino perussarja yllätti Mörkön, mutta hyvin otus ratkoi uuden ongelman suorittaen koko sarjan loppuun. Seuraavat toistot menikin hyvin. Loppuun otettiin loivasti mutkalla olevalla putkella rallattelua - teemana jälleen vauhti ja irtoaminen.

Paljon ollaan edistytty Mörkön kanssa useassa asiassa, mutta seuraavat ovat nyt prioriteettilistan kärjessä:
  • pujottelu - suoritusvarmuus ja itseluottamus huippuunsa, sekä ohjaajalla että koiralla. Tällä hetkellä lopussa on kaaret henkisenä tukena, etäisyyttä on niin paljon että Mörkö voisi halutessaan tehdä väärin. Onneksi ei ole tehnyt.
  • putki - nopeutta lisää ja irtoamista paremmaksi
  • puomi - nopeutta lisää
  • keinu - nopeutta lisää, Mörkön pitäisi mennä pidemmälle keinun päähän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti