maanantai 28. toukokuuta 2012

Ozzy ROP ja ROP-vet Järvenpäässä

Järvenpään näyttelyssä oli hyvä sää (ensimmäinen ulkonäyttely kohdallamme tänä vuonna) ja tuuriksemme kohdalle osui yksi kuumimmista kevät päivistä. Partikset olivat vasta iltapäivällä, joten kuumimman ajan vietimme kehän laidalla. Onneksi tuuli mukavasti ja taivaalle kerääntyi muutama pilvikin oloa helpottamaan. Hieman harmitti Ozzyn puolesta kuumuus, en näe mitään syytä miksi veteraania pitäisi turhaan pitää kuumassa. Toisaalta en voinut aavistaa että tähän aikaan on noin kuuma kun näyttelyyn ilmoittauduin. Pakkasin siis matkaan hyväksi havaitut viilennysvälineet, eli märän pyyhkeen (muotoon ommeltu niin että pysyy hyvin koiran päällä) ja iso sateenvarjo. Ozzy vaikutti tyytyväiseltä pötkötellessään pyyhe päällä sateenvarjon tekemässä varjossa eikä paljoa piitannut lämpimästä säästä :)

Partiksia oli kehässä 17 ja tuomarina norjalainen Inger Ronander. Hän tykästyi Ozzyyn kovasti ja loppujen lopuksi yllätyksekseni Ozzy voitti rodun ja valittiin kolmesta veteraanista myös rop-veteraaniksi. Kivaa :)

"What a veteran! Excellent head proporions. Good reach of neck. Head of breed charasteristic. Beatifully presented. Still in full coat. Moves like a junior."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti