perjantai 11. toukokuuta 2012

Mörkö ASTn epiksessä jälleen

Tänään oli nASTa-cupin viimeinen osakilpailu ja Mörköllä oli hyvät lähtökohdat kisaan: 8 osakilpailu pistetttä kasassa kahdesta edellisestä osakilpailusta. Hieman pisti siis jännittämään tämän päivän kisa, vaikka epävirallinen olikin, koska hyvällä suorituksella meillä olisi mahdollisuus sijoittua kokonaiscupissa hyville sijoille.

Viimeiseen kisaan valmistauduttiin kohtuullisessa sateessa. Enpä ole aiemmin Mörkön kanssa sateella treenannutkaan ja märät putket hieman mietitytti. Muutenkin rata oli osakilpailujen vaikein, suoritettavissa mutta hieman haastava. Keskittyminen, lähtöviivalle ja radalle mars!

Ja miten Mörkö yllättikään! Toisena ollut puomi suoriutui huomattavasti reippaammin kuin aikaisemmin. Ei tietenkään täysin laukalla niin kuin eilen omilla tutuilla esteillä, mutta ylösmeno suoriutui laukalla ja loppu ravilla. Muuten Mörkö oli radalla normaalia nopeampi liikkeissään ja irtosikin totuttua paremmin. Eilisen hyvän fiiliksen treeni kantoi ilmeisesti tämän päivän radalle saakka :) Mörkön suoritus 0 virhettä ja -13,12 alle ihanneajan. Tällä suorituksella Mörkö voitti osakilpailun ja koko cupin. Hienoa Mörkö :)


Samaisista kinkereistä mukaan tarttui pieni partis-poika. Ei omaksi, mutta hoitoon reiluksi viikoksi. Tuleepahan kokeiltua kuinka kamalaa on elää neljän koiran kanssa. Mukava "Möttönen" tuo on, ja varsinkin Mörkö on aivan innoissaan (tasoisestaan ;) kaverista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti