sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Mörkösen pujottelukoulu: osa 18

Tänään aamusta käytiin hallilla treenailemassa keinua ja pujottelua. Keinun kanssa tehtiin suoria loppuun juoksuja ja keinun paukuttelua. Pujottelun kanssa työstettiin sisäänmenokulmia sekä viimeistä kaarta.

Viime viikkojen aikana olen tahkonnut pujottelua neljän kaaran kanssa (alussa, puolessa välissä ja kaksi lopussa). Olen välillä saanut viimeistä kaarta kauemmaksi pujottelusta, mutta välillä ei ole tullut puhtaita suorituksia muuten kuin kaaret tiukasti kiinni pujottelussa... aika turhauttavaa. Eli viime viikkoina olen lähinnä koittanut saada onnistumisia ja mahdollisimman paljon kasvatettua Mörkön itsetuntoa.

Tänään pujottelun kanssa meni mukavasti. Ensin sain koko ajan siirrettyä viimeistä kaarta kauemmaksi pujottelusta, kunnes tulin siihen vaiheeseen että jouduin päättää että otanko varman päälle (helpotan harjoitusta ja teen palauttavan suorituksen kaari kiinni pujottelussa) vai otanko riskin ja kokeilen ilman kaarta. Pienestä yllytyksestä päätin kokeilla ilman kaarta... vaikka hyvin tiedostin "riskit". Mörkö pujotteluun - ja sehän teki pujottelun puhtaasti! :D Tähän perään helpotettu palauttava suoritus niin että vimonen kaari oli taas kiinni pujottelussa.

Eihän yksi oikea suoritus tarkoita että Mörkö osaisi vielä pujottelun kolmella kaarella, mutta on tuo iso askel eteen päin! Viimeinkin pujottelu taas etenee. Seuraavalla treenikerralla homma jatkuu viimeisen kaaren hinkkaamisen parissa.

Ozzy oli eilen Lahden KV näyttelyssä Nina Jangerin tuomittavana. Tuomarin sanoin "puutteistaan huolimatta" ROP-vet ja "PU5". Pitkä päivä mutta kerkesi shoppailemaan kaikkea kivaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti