lauantai 28. huhtikuuta 2012

Mörkö ekoissa epiksissä... ja minäkin lainakoiralla liikenteessä

Eilen oli nASTa-cupin ensimmäinen osakilpailu, mihin osallistuttiin muutaman kaverin kanssa. Tunnelma oli oikein mukava ja rento ja tuli ihan ajat kahdenkymmenen vuoden takaa mieleen :) Tarkoitus oli ensin kisata ainoastaan Mörön kanssa mölli-radalla... mutta pienestä yllytyksestä löysin itseni suorittamassa mölli-rataa myös Allin kanssa - ja en ole ikinä tehnyt Allin kanssa yhtään mitään! Noh, kivaa oli ja alla kuvamateriaalia miltä meno näytti :)



Mörkösen todo-listalle meni pussi :) Mölli-luokissa ei pitänyt olla ollenkaan pussia. Hieman jo epäilin ennen rataa että miten Mörkö suorittaa painavan muovi-pussiin... ja kun meni liian vaikeaksi niin pyysin tuomarilta apua. Pussi menee siis treenilistalla kohtuu kärkeen. Koska pussia ei radalla pitänyt alkujaan olla ei siitä annettu ilmeisesti hylkyjäkään ja tällä suorituksella Mörkö voitti oman luokkansa!

Allin tulos 5/-16,xx, sijoitus 6/noin 15 mölli-osallistujaa. Harjoiteltu ei siis olla ollenkaan ja yhteistyötätkin kerkesi olla vain joitakin minuutteja ennen starttia. Kyllä maxi-koiran kanssa vaan on niin eri meininki radalla :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti