keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Ozzy lenkkeilee...

... kuten olikin tiedossa niin Ozzy ei ole parhaassa lihaskunnossa muun muassa sen takia etten ole raaskinut koiraa hirveästi rasittaa kun ei ollut tiedossa mikä koiraa vaivaa. Nyt kun vaivat ovat helpottaneet, niin ajatus lenkkeilystä alkoi taas kytemään - varsinkin kun tiet ovat sulana ja fyssarilta tuli positiivista palautetta juoksulenkkien ottamisesta takaisin säännölliseen ohjelmaan. Niinpä tänään kirmattiin kuin varsat pitkin hiekkateitä, kahdeksan kilometrin verran. Oltiin niin myöhään lenkillä, että suurimman osan matkasta Ozzy sai olla vapaana. Ja se poika pisti nauttien joka hetkestä :)

Alkulämmittelyksi siis 35min koko lauman kanssa ulkoilua, pääruoaksi lähes tunnin juoksulenkki ja jälkilöylyiksi mukava tassujen pesu viilentävän suihkun alla. Näitä lisää, kiitos. Ilo on seurata myös Ticon innokasta lenkkeilyä, mukavaa että lähes 12-vuotias on vauhdin pitäjänä lenkeillä :)

Koiruuksien illan kruunasi iltaruoka höystettynä lihaisella rasvalla. Kaipa se on niin että mitä yököttävämmän näköinen aines, sitä paremmalta se koirien mielestä maistuu. Rouskutusta kuunnellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti