perjantai 13. huhtikuuta 2012

Mörkö Satulinnassa ryhmätunnilla

Pääsin kokeilemaan Satulinnan ryhmätunteja tuuraajana, joten ei kun Mörkö matkaan ja Satu Hillin ja Niina-Liina Linnan koulutukseen. Alkeisjatkoryhmä oli oikein sopivan tasoinen meille. Pitääpä koittaa jos tuolta saisi syksyllä vakioryhmän ;)

Niina-Liina Linnan kanssa väännettiin pientä radanpätkää, missä oli kuuteen esteeseen mahdutettu pakkovalssi, niisto ja persjättö/valssi. Paljon tehtävää pienessä pätkässä, joten ei kun hommiin! Alku (pakkovalssi) ja loppu (persjättö sekä valssi) sujuivat erinomaisesti, mutta niistoa sitten pääsinkin hinkkaamaan enemmän. En ole yhtään yllättynyt tästä, sillä en ole ikinä niistoa Mörön kanssa tehnyt. Ensin viilattiin mun toista askelta oikeampaan suuntaan ja sitten hinkattiin Mörkösen laskeutumispaikkaa paremmaksi. Ja muutaman toiston jälkeen tuli hieno niisto :) Täytyy itsekseen treenata vastakkaiseen suuntaan samainen pätkä lähiaikoina.

Satu Hillin kanssa hinkattiin keinun tekniikkaa. Mörkönen suoritti alkujaan keinun todella hienosti, mutta joku viikko sitten harjoituksissa tehtiin "tekniikkaharjoitusta" minkä seurauksena Mörkö ei tee keinua nykyään ollenkaan. Great. En ole ongelmaan vielä miettinyt ratkaisua kun ei ole ollut oikein aikaa - eikä ideoitakaan. Kun kerran tarjottiin mahdollisuutta keinun tekniikkatreeniin niin totta kai sen hyödynsin! Joten keinusta harjoiteltiin sekä suoraan loppuujuoksemista (keinu pysyy ylhäällä) sekä lopun pamahdusta. Tartteis vain saada apuohjaaja kaveriksi omiin treenailuihin, jotta pystyisi samaa treenailla tehokkaasti itsekseen.

Vaikka tekniikkatreenin jälkeen en nyt innostu hihkunutkaan (kun tajusin että ensimmäinen kisastartti siirtynee aika reippaasti eteen päin) niin ohjaustekniikasta olen aivan innoissani. Jälleen yksi ohjauskuvio lisää väännettynä rautalangasta. Täytyy kyllä sanoa, että Ozzyn kanssa olisi aikanaan saanut niin paljon enemmän aikaiseksi jos olisi osannut ohjata edes peruskuviot... mutta jos nyt vaikka saisi omat taitonsa pikkuhiljaa päivitettyä. Huomenna ohjelmaan kuuluukin ennakoivan valssauksen kurssi.

Illalla kävin itsekseni juoksemassa 12km. Ozzy olisi lähtenyt mukaan, mutta tuo on jo hitusen liian pitkä matka veteraanille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti