tiistai 17. huhtikuuta 2012

Mörkösen pujottelukoulu: osa 16

Parin viikon agility-tauon jälkeen taas omissa treeneissä. Treeneissä oli sekä hyvää (pujottelu) että huonoa (puomi). En tiedä mistä Mörkö on nyt ottanut itseensä mutta entisestäänkin hidas puomi ei ole ainoastaan hidas vaan myös selkeästi epävarma. Pitää laittaa mietintään miten tuota nyt lähtisi purkamaan... Keinu sentään etenee mallikkaasti palasina, itsenäistä kokonaista keinua en edes viitsinyt yrittää.

Hyvää taasen oli pujottelun eteneminen suurella harppauksella! Näin se vain on että kun vaikea asia saa muhia aikansa takaraivossa ei se enää olekaan vaikeaa. Ainakin Mörkö väitti näin suorittaessaan viimeksi niin "mahdottoman vaikeaa" pujottelua. Laitoin ensin tutun ja turvallisen viisi kaarta (kaksi alkuu, yksi keskellä ja kaksi loppuun) ja kun tämä sujui hyvin otin ensin alusta päin toisen kaaren pois (kaaret siis väleissä 1, 5, 9 ja 10). Tämäkin kun sujui varmasti ja hyvällä asenteella siirsin ensin kahden viimeisen kaaren kauimmaista päätä noin 30cm pois pujottelusta. Ei mitään ongelmaa :) Tämän jälkeen hieman ratatreeniä ja vielä lopuksi muuten sama mutta otin kaikkia kaaria noin 10cm irti pujottelua ja Mörkö rallatteli pujottelun molemmin puolen iloisesti ja NOPEASTI.

Pitää ihan selkeästi päästä taas käymään pari extra kertaa viikossa treenailemassa, jotta saataisiin vihdoinkin nuo keskeneräiset esteet valmiiksi. Koska pääsiäinen oli ja meni (ja sitä myötä ensimmäisen kisastartin tavoite) olen valikoinut seuraavaksi tavoitteeksi omalla hallilla järjestettävät kisat 19.8. Syynä ihan vain se, että samalla on partisten mestaruus ratkottavana niin pääsee katsomaan partoja menoa samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti