torstai 5. huhtikuuta 2012

Ozzyn kolmas kerta fyssarilla

Eilen Ozzy kävi taas näyttämässä kroppaansa fyssarilla, ja ilokseni kuulin ettei koira ole oikeastaan ollenkaan jumissa etuosastaan ja selkäkin antaa sopivalla tavalla myöten. Lantio oli edelleen jonkin verran jumissa ja tunnin hoidon aikana keskityttiin lähes täysin lantion avaamiseen. Hoidon jälkeen oli mukava kuulla että Ozzy on normaalilla tavalla auki, jumeja löytyy edelleen mutta jumitonta koiraakaan ei taida olla. Hieno homma :)

Tänään Ozzy otti ja hyppäsi lähes metrisen portin yli ilman vauhtia. En tiedä johtuiko eilisestä fyssarista, mutta jotenkin Ozzy arvioi ponnistusvoimansa totaalisen väärin ja koira tuli kamikatsella alas nenilleen. Näytti hurjalta, mutta näyttäisi että ilman vauriota tästä selvittiin. Toivottavasti, olisi tylsää että Ozzyn voinnissa tulisi nyt takapakkia.

Saa nähdä että auttoiko jumien avaaaminen yleistä tilannetta niin paljon että Ozzyn kanssa voitaisiin vielä tokoilla kevään ja kesän aikana. TK2 on tavoitteena, jos vain koiran kunto ja terveys mahdollistaa treenaamisen. Kevään aikana treenikerrat ovat olleet tosi harvoja, joten älyttömiä odotuksia en kuitenkaan pidä yllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti