keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Papparaiset ja nuoren treenailua

Ozzy täytti 19.4. 10v ja tänään on Ticon 12v synttäri. Onnea on varsin terveet - ja tervejärkiset - vanhukset :)

Eilen oli Mörkösen treenit ja treeneissä oli sekä hyvää että huonoa. Hyvää oli se, että pujottelu etenee mukavasti. Edelleen on neljä kaarta käytössä, sillä haluan nyt varmistaa oikeata suoritusta. Koko ajan siirrän viimeisiä kaaria kauemmaksi pujottelusta, joten sentti kerrallaan kohti tavoitetta. Keinun kanssa tehtiin suoria juoksuja ja keinun paukuttelua. Tätä on ohjelmassa vielä muutaman viikon ajan ja sitten katsotaan miten keinun kanssa edetään seuraavaksi.

"Huonoa" taas on mun oma sisäinen "tuska" sillä en oikein koe saavani koulutuksesta sitä mitä tarvitsen. Varmasti kouluttajat tekevät parhaansa, mutta... Ratatreeni sujui siis "moitteettomasti" - ei kommentteja. Hyvää tässä on se että olen joutunut oikeasti pohtimaan tarpeitani agilityssä ja että miten pääsen näihin tavoitteisiin. Muutamiakin ajatuksia työnalla, saas nähdä mitä niistä toteutuu.

Tänään Ozzy kävi taas fyssarilla useamman viikon tauon jälkeen. Viime viikon labradorin kylkeenjuoksu näkyi ja tuntui vasemmassa kyljessä ja lantio oli vinossa - jopa nii että minäkin asian näin. Tämän lisäksi Ozzyllä on lihasvammaa oikeassa reidessä. Kyljen jumit avattiin nyt ja lantiokin suoreni siinä samalla. Nähtäväksi jää tokeentuuko reisi parissa päivässä sellaiseen kuntoon että voidaan mennä Lahteen näyttelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti