maanantai 29. tammikuuta 2018

Paljolti onnistumisia

Tikrun viikkotreeneissä oli - yllätys, yllätys - pujottelu toisena esteenä. Tämä aiheutti tiukan pohdinnan että teenkö hyppy-pujottelun vai skippaanko suoraan kolmannelle esteelle. Teki mieli yrittää, mutta toisaalta hirvitti hallin häiriö. Ollaan yleensä saatu treenata ihan itseksemme. Toisaalta taas houkutti kokeilemaan että onnistuisiko pujottelu... ihan helposta kulmasta ja etupalkalla. Varmaan vartin kävin taistelua itseni kanssa ja lopulta päätin yrittää. Kävin kyselemässä muilta treenaajilta superpalkkaa ja löytyikin lopulta Tikrulle mieluinen karkki. Joten ihan alkuun hyppy-pujottelu. Onnistuneesti! Superpalkan paikka ja enempää ei sitten pujottelua tehtykään.

Treeneissä onnistui myös persjätöt, takaakierrot ja valssitkin alkavat löytämään oikean ajoituksen. Tikrun kanssa pitää olla aikaisemmin liikkeellä valssin kanssa kuin Mörkön kanssa, ja tämäkös on minulle vaikeaa. Muutenkin saattelen Tikrua aivan liikaa, kun sitä voisi surutta lähettää (Mörköä enemmän) suorittamaan hyppyjä itsenäisesti. Rytmitykset toimivat kivasti ja Tikru lukee nykyään tunnollisesti minun ohjausta.

Putki ei ole nyt muutamaan viikkon aiheuttanut päänvaivaa. Välillä Tikru jopa tarjaoaa putkea itsekin. Putken kanssa pitää kuitenkin muistaa palkata usein ja pitää tuntosarvet koholla ettei motivaatio putkiin yhtään vähene. Kivasti Tikru kuitenkin ampuu putkeen tällä hetkellä.

Koitin pitää pätkät lyhyinä, noin 3-4 esteen mittaisina. Kyllä joukkoon mahtui parikin 5-6 esteen sarjaa, mutta pääsääntöisesti kuitenkin palkkaa paljon lyhyemmistä pätkistä. Tikru palkkautuu erinomaisesti lelulla, ja jaksaakin nykyään treenata ja palkkaantua tehokkaasti usesamman minuutin ajan. Tämän päivän treeniaika 8min alkaa olla aivan ylärajoilla, parempi olisi ollut tehdä minuutti tai parikin vähemmän. Se treenaamisen vaikeus, että miten malttaa tehdä tarpeeksi vähän kun tekeminen on niin kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti