sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Johan yllätti - ensimmäinen hyppySERT

Eilen oltiin Mörkön kanssa kisaamassa kahden startin verran. Mieluista oli se, että ensin oli hyppyrata ja sitten agilityrata. On virkistävää kun radat ovat välillä näinkin päin.

Käytiin tekemässä Mörkön kanssa tavanomainen lämmittely, koira autoon, rataan tutustuminen, koira autosta ja viime hetken kisarutiinit. Ennen lähtöä itseäni jostain syystä jännitti, ja huomasin että Mörkökin on tavanomaista lataantuneempi. Rata vaati tarkkuutta, mutta ei ollut mitenkään mahdoton. Kovavauhtinen lähestyminenpujotteluun aiheutti Mörkölle hieman päänvaivaa, mutta hyvin koira kuitenkin hoiti hommansa pujottelussa vaikka rytmi rikkoontuikin pahasti pujottelun alussa. Maaliin tullessa olin onnellinen siitä, miten jouhevaa menoa meillä oli ja ennen kaikkea miten hauskaa agility Mörkön kanssa on! Olin siis todella yllättynyt kun minua tultiin onnittelemaan voitosta ja sertistä :) Tehtiin meidän etenemäennätys 4,25m/s.



Voitto kotiin!

Team Taitavat

Agilityradalla sai olla tarkkana ettei harhaesteet vie. Mörkön kanssa tehtiin hyvää rataa, kunnes jostain syystä esteellä 8 Mörkö lukittui aivan väärään esteeseen. Mikä lie ohjausvirhe minulta. Sain kuitenkin huudettua Mörkön takaisin ja päätin vetää loppuradan niin täysiä kuin lähtee jotta saan edes hieman menetettyä aikaa kurottua takaisin. Maalissa nollalla, vieläpä reilulla kahden sekunnin ihanneajan alituksella! Parin sekunnin ajanhaaskuusta huolimatta etenemä oli 3,82m/s. Aikamoista. Tuplanolla ja vielä sijoituksena 3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti