keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Rally-tokossa jumppailtiin

Pääsin syyskaudeksi viikottaiseen rally-tokon treeniryhmään. Hieman mietin onko tässä nyt liikaakin erilaisia aktiviteetteja menossa, mutta kun tarjoutui muutaman kuukauden mahdollisuus niin tartuttavahan siihen oli. Varsinkin jos EKKn toinen joukkue pääsee mukaan SM-kisoihin niin olisihan se ihan kiva jotain osatakin. Eikä tuo muutenkaan ole haitaksi treenata kehäänmenoja, häiriön sietoa, palkkaamista jne mitkä tukevat myös tokoa ja jollakin tavoin myös agilityäkin.

Eilen oli jumppailta, eli teemana kehonhallinta ja takapään käytön kehittäminen. Pitkälti oli meille tuttuja juttuja mutta myös uutuutena heiluva pesuvati sekä pallon kanssa taiteilu. Huomasi selkeästi eron muita koiria katsellessa että Mörkö on tehnyt jonkin verran kehonhallintaa... ja hieman myös säälitti jotkut koirista kun ei niillä ollut mitään käsitystä kropastaan. Sillä kropalla sitten pitäisi selviytyä harrastuksista. Mörkön tausta myös vaikutti siihen, että uudet tehtävät eli pesuvati ja pallo, alkoivat sujua heti nopeasti. Mörkö oli aivan intona :)



Välillä tein kehään menoja ja palkkasin sivulla olosta lelulla. Luin Koiramme-lehdestä sekä partis-lehdestä palkkaamisesta ja koin suuria omantunnontuskia, etten ole laiskututani viitsinyt nähdä leikkimisen vaivaa. Tai ymmärtänyt leikkimisen hyötyjä. Tai ylipäätänsä paneutunut asiaan enemään koska namilla on helppo palkata eikä Mörkö oli mikää super taistelija. Olen vasta nyt alkanut ymmärtämään miten paljon muutakin leikkiminen on kuin lelun repimistä. Uusi mielenkiintoinen polku siis aluillaan tutkittavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti