lauantai 29. marraskuuta 2014

Pelkkää kontaktia

Jäin niin harmittamaan itseäni keskiviikon huono fiilis treeneissä, että tänään oli pakko käydä tekemässä pikainen korjaussarja. En tiedä sitten vaikuttiko Mörkön motivaation se etten antanut koirille aamuruokaa, vai se että eilen illalla koirat oli pitkään keskenään kotona vai onko Mörköllä vaan liikaa purkamatonta energiaa. Oli syy mikä tahansa niin Mörkö teki kontakteja älyttömän hyvin!

Alkuun pari putkea, ihan vain varmsitaakseni ettei Mörkölle jäänyt pahaa mieltä putkia kohtaan viime treenesitä. Seuraavaksi A-este kerran, hienolla kontaktilla (superpalkka). Tämän jälkeen kolme toistoa keinulla namikupille. Valitesttavasti alumiinikeinu oli hankalasti kulmassa joten tehtiin puukeinulla. Mörkö teki todella (!) hienoja toistoja, joka kerta juoksu kontaktille missä jarrutus ja saman tien keinun laskuduttua maahan poistui kupille. Lupia kyselemättä joo, mutta enpä ole muutenkaan enää kontakteilla liiaksi käskyttänyt.

Mielenkiinnosta kokeilin miten toimii keinun vieressä ollut puomi. Ilokseni huomasin että Mörkö erottelee puomin ja keinun käskyn ja meni kyllä puominkin hyvin. Koko matkan laukalla ja todella hienolla kontaktilla. Jälleen superpalkka.

Viimeiseksi vielä kerran keinu, joka oli täydellinen. Superpalkka. Kotimatkalla jäin miettimään, josko olisiko koira kuitenkin luullut tekevänsä puomia ja sen takia teki keinun niin hienosti. Huomenna sen sitten näkee, että säikähtikö Mörkö keinua (kun ei sitä kuitenkaan käytöksessään näytä) vai oliko suoritus Mörkön hallitsema. Todella toivon että olisi jälkimmäinen...

Harmitti kun syötin kaikki namit, olisi ollut kiva tehdä vielä yksi pujottelu. Toisaalta, pujottelu meni keskiviikkona todella hyvin, joten ei nyt ollut välttämättömyyskään.

Se oli 8min pikatreeni :) Autolta kotiin kävellessä Mörkö pyysi jotain revittävää ja annoksi punottu naruköysi löytyikin käsilaukusta niin saatiin kunnon repimisleikit vielä aikaiseksi. Hauska otus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti