keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Pienen koiran onnen hetkiä :)

Voi kun toinen oli tänään onnellinen ja innoissaan kun kolmen viikon tauon jälkeen oli omien treenien vuoro. Harvoin näkee niin villisti käyttäytyää koiraa, joka kiskoo remmistä tai housunlahkeesta kävelymatkan autolta halliin :)

Otettiin varaslähtö juoksu-A kurssille ja koekäytettiin uusi boksi (jokaisen kurssilaisen pitää tuoda oma boksi). En uskonutkaan boksin tuottavan ongelmia, mutta halusin kuitenkin vahvistaa boksin ideaa Mörkölle juoksuttelemalla boksin läpi targetille. Muuten Mörkö teki boksi yhdellä askeleella niin kuin pitääkin, mutta jos hetsasin ihan äärimmilleen koiran niin loikkasi boksin yli. Onneksi on naksu ja muutamalla toistolla alkoi ylihyppelyt olla historiaa. Tämä toimi myös oivana lämmittelynä.

Omalla vuorolla tehtiin rataa, missä olin päättänyt palkita puomilta, keinulta ja pujottelusta. En nähnyt ideaa tehdä heti koko rataa, vaan mieluummin vahvistin meille hieman vaikeampia asioita. Puomi mentiin lopulta kahdesti, jälkimmäinen toisto parempi. Keinu suoritettiin kolmesta, joista ensimmäinen toisto super, toinen ok ja kolmas erinomainen. Kepeillä kaksi hyvää suoritusta.

Mörkön saadessa lisää itsevarmuutta se on alkanut myös tekemään omia päätöksiä mille esteelle mennään. Välillä lukkiutui todella "pahasti" nenän edessä olevaan esteeseen eikä yhtään kuunnellut / lukenut ohjausta. En koe tätä (ainakaan vielä) pahana asiana, sillä itsevarmuus tuo myös vauhtia. Ollaan Mörkön kanssa vain hieman uudessa tilanteessa, mihin meidän molempien tulee opetella.

Hyvät treenit, minkä päälle reilun puolen tunnin loppuverryttely. Hyvä mieli, kummallakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti