keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Pitää nauttia kun on aihetta

En ehkä toimi suomalaisen perinteen mukaan kun sanon julkisesti että hitsit kun tuntuu hyvältä kun edelleen kaikki kulkee ja onnistuu. Aivan sama pitääkö joku minua tämän sanomisen jälkeen itsekkäänä tahi todellisuuden unohtaneelta - juuri nyt, tällä hetkellä, asiat sujuu ja hymyilyttää. Pitää nauttia nyt tästä, kun kyllä niitä alamäkiäkin aivan taatusti tulee.

Treeneissä oli 28 esteen rata. Pujottelu mentiin kolmeen kertaan, kontakteista keinu ja puomi oli radalla. Paljon vauhdikkaita useamman esteen pätkiä. Päätin palkata toisen pujottelun jälkeen. Samoin päätin kokeilla miten keinu ja puomi onnistuu ilman etupalkkaa, tosin palkkasin heti näiden esteiden jälkeen. Kolmannelta pujottelulta oli kaksi estettä maaliin, joten palkka maalissa.

Mörkö oli hassu vuoroaan odotellessa, se jopa haukkui! Ei tuo koira hauku :) Intoa puhkuen vauhtistartti, onnistuneet pujottelut ja palkkaus. Hyppy, päälle juoksu, putkesta takaakiertoon ja muutaman esteen kautta keinulle. Keinu ei parhain suoritus, mutta ihan ok ripeästi kuitenkin. Tästä puomille, tämäkään ei niin vauhdikas mutta palkkaamisen arvoinen kuitenkin. Vauhtisuora täysiä luukuttaen aina maaliin saakka. Yllätyksekseni Mörkö irtosi (!) putkiin tosi hyvin ja suoritti putket Mörköksi ripeästi.

Pieni tauko ja ulkona vielä kaksi kertaa metallikeinua ja kolme kertaa puupuomi. Mörkö meni ensimmäiselle keinulle niin lujaa että luulin sen tekevän lentokeinun. Ei tehnyt ja koitin palkata koiran reippaasti vaikka itse hieman säikähdinkin. Heti perään toinen toisto, tämä rauhallisempi kuin ensimmäinen mutta edelleen ripeä. Puomille ensimmäinen nousu hidas, taisi varmistaa ettei ole keinu. Tällaista Mörkö ei ole aikaisemmin tehnytkään. Seuraavat kaksi toistoa todella hyviä laukalla suoritettuja.

Lopuksi tehtiin reilu puolen tunnin kävely. Pimenevä, mutta lämmin ilta. Teki oikein mielellään loppuverryttelyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti