maanantai 22. syyskuuta 2014

Haasteita ja henkisten rajojen ylittämistä

Muutaman viikon tauon jälkeen Niinun treenit. Hieman mietitytti että onkohan tässä nyt liian monta päivää aktiviteettia Mörköllä, mutta jo lämmitellessä huomasin että virtaa riittää.

Treenien teemaksi muovautui kohdallani pujottelu. Ensimmäisessä treenissä pujotteluun lähestyminen noin 100 asteen kulmasta vasemmalta puolelta. Tein pienen lenkin pujottelua helpottaakseni - ja palautteeksi sain että aivan turhaan. Niinpä uusi lähestyminen ensimmäistä väliä kohti, mutta käännyin pujottelun suuntaan liian nopeasti. Uusinnassa Mörkö haukkui ja riehui, mitä se ei tee ikinä! Niinpä innokkaan kaverin kanssa toinen yritys ensimmäistä keppiä kohden, hieman odotusta ja pujottelun suuntaan. Mörkö meni pujottelun oikein ja yllätyin vielä että kesti sen että juoksin koko pujottelun hieman Mörkön edellä. Aiemmin Mörkö koki tämän liian painostavaksi. Joten itseluottamus on parantunut.

Toisen harjoituksen pariin, missä mietitytti erityisesti pujottelun hankala sisäänmeno. Hetken pohdittuani, sekä Niinun kannustuksesta, päätin kuitenkin kokeilla. Noin 120 asteen kulmasta lähestyminen oikealta niin että otin nenästä kiinni ekassa välistä ja päästin menemään tokasta välistä itsenäisesti. Hyvin meni :) Seuraavaksi sama homma, mutta niin että itse vaihdan puolta vasemmalle. Ensimmäisellä kerralla en malttanut odottaa että Mörkö on saanut rytmistä kunnolla kiinni, mutta toisella kertaa meni täydellisesti. Loppuun vielä parin yrityksen kautta onnistunut "sylikäännös"  pujottelulle - Mörkö tuntui oikein nauttivan kun sai itsenäisesti hoitaa homman osaamallaan tavalla.

Todella mukava huomata, että Mörkö kestää nykyään useampia toistoja pujottelussa. Vielä mukavampi huomata ettei kumpikaan meistä ahdistu vaikka tulisikin virheitä. Kaikkein mukavinta se että uskalsin haastaa itseäni selkeästi totuttua vaikeampiin harjoituksiin.

Mörkö oli niin iloinen ja energinen :) Yleisenä kommenttina saatiin että Mörkö on nykyään rennompi ja sitä myöten paljon vauhdikkaampi.

Tässä oli meidän viimeinen treeni ennen piirimestaruusjoukkue-kisaa. Saas nähdä kuin pienen kakkosluokkalaisen käy kolmosluokkalaisten joukossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti