sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Vuosi pakettiin Messarissa

Ozzylla piri kiirettä viikonloppuna kun piti edustaa sekä lauantaina että sunnuntaina messarissa.

Lauantai

Lauantain alkuperäinen tuomari Leneuf Christian (Ranska) oli valitettavasti vaihtunut junnu-urosten ja veteraanien kohdalla Joakim Ohlssoniksi (Ruotsi). Valitettavasti sen takia kun itselläni oli hyvä fiilis alkuperäisestä tuomarista ja kohtuu hyvä arvaus ettei uusi tuomari ollut ehkä se meille edullisin valinta. Tuloksiahan ei voi tietää kuin kisaamalla, joten mentiin Ozzyn kanssa reippaina kehään ja hoidettiin osuutemme mallikkaasti. Olin oikein tyytyväinen iloiseen ja energiseen veteraaniin. Ohlssonilta arvioksi VET ERI2 SA.

Näillä eväillä jäätiin odottamaan että rotu etenee alkuperäisellä tuomarilla PU-kisaan. Takaisin estradille ja tsekkaamaan miten jätkän käy PU-luokassa. Christian arvosti taasen Ozzyn paremmaksi sijoittaen Ozzyn PU4ksi ja jätti uuni tuoreen ROP-VETin kokonaan sijoittamatta. Hitusen laittoi kyllä hymyilyttämään vaikkei titteliä tullutkaan.

Lauantaina kävin myös itselleni uuden rodun kanssa kehässä. Rotuna oli volpino italiano ja koirana junnu-tyttönen. Neidillä oli vauhti päällä eikä seisomisesta ja liikkumisesta meinannut aluksi tulla oikein mitään. Vähän treenailtuamme löytyi kuitenkin oikea sävel - ja sillä sävelellä vetelimme aina ryhmäkehään saakka! Vitsinä heitin kehään mennessä että esitän vain rotunsa parhaita, ja olimme kyllä kaikki aivan yllättyneitä kun loppujen lopuksi tultiin ROPina ulos kehästä. Kiva tyttönen tämä Ninni.

Sunnuntai

Sunnuntaina reippain ja levännein mielin takaisin messariin. Eiliseltä oppineena osasin varoa kilpailijan kikkailua ja pidin huolen ettei parissa viime näyttelyssä tapahtunutta kikkailua päässyt tapahtumaan. Oma tarkkaavaisuutena takasi Ozzylle suoritusrauhan mikä taas näkyy levollisina liikkeinä. Ozzy innostui välillä jopa pomppimaan kun oli niin kivaa :) Mark Wibier (Saksa) arvosteli Ozzyn VSP-VETiksi, joten nyt Ozzylla voidaan käyttää myös titteliä VV-12!

Olen ihan tyytyväinen että oltiin VSP-VET, pystyi rauhassa keskittymään tuttujen tapaamiseen, shoppailuun ja pystyi rauhassa nauttimaan siiderinkin. Samaten oli vapaus lähteä kotiin sitten kuin siltä tuntui. Joten kokonaisuutena tämän päivän tulos sopi mulle paremmin kuin hyvin.

Ostoksilla yllätin itseni olemalla hyvin maltillinen. Mukaan ei tarttunut oikeastaan kuin uusi peti koirille ja Ozzylle uusi ruokakuppi. Molemmat ollut ostoslistalla jo kauan, joten hyvä kun nyt viimein löytyi mitä olen etsinytkin.


Koiravuosi-12 on osaltani nyt paketissa. Tälle vuodelle ei ole enää näyttelyitä, agilityä- tahi rally-toko kisojakaan. Treenit jatkuvat toki tutulla kaavalla, mutta treenien ohella aiotaan nauttia talvitauon aikana pitkistä lenkeistä ja hauskoista hetkistä enemmän kuin treenailun iloista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti