sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Mörkön joululahja - pikatreenit!

Tänään heräsin yövuoron jälkeen monta tuntia aikaisemmin kuin olin suunnitellut, kuitenkin oli energinen ja iloinen olo. Tämähän piti tietty hyödyntää, vielä kun mittarista näytti ainoastaan -5 astetta. Joten Mörkö ja herkut mukaan ja menoksi. Suunnitelmana työstää pujottelua lisää.

Hallilla oli esteet jäänyt edellisen treenajan jäljiltä tolkuttoman hyville paikoille, joten sain helposti tehtyä eri yhdistelmiä pujotttelun kanssa. Pujotteluun viritin kaaret jälleen kummastakin suunnasta lähestyen vasemmalle viimeiseen väliin. Kaarien ja keppien väliin jäi ~30cm. Namikippo ja palkkaus aina pujottelun jälkeen yhden esteen takaa, naksautus kuitenkin pujottelun viimeisen välin kohdalla. Joltain oli jäänyt treenilelu (jalkapallon kokoinen ja näköinen pallo, mikä oli kuitenkin täysin pehmeä) ja sekös Mörköä kiinnosti. Joten lämmittelyksi tein hypylle ja putkelle lähetyksiä ja palkkasin pallolla. Kolme kertaa tehtiin näin ja joka kerta Mörkö tappoi suurella antaumuksella palloa. Pitää siis laittaa itsellekin harkintaan miten lelua voisi hyödyntää jatkossa enemmän, varsinkin nyt kun hallin pohja ei ole suolassa säilötty.

Ensimmäinen toisto: rengas, putki, pujottelu (oikealta) ja hypyn takana palkka - super!
Toinen toisto: rengas, pujottelu (vasemmalta) ja hypyn takana palkka - super!
Kolmas toisto: hyppy, hyppy, hyppy, pujottelu (oikealta) ja putken jälkeen palkka - super! Vaikka palkka oli tässä vaiheessa Mörköltä jo unohtunut eikä oikein meinannut löytyä.
Kolmas toisto: hyppy, hyppy, hyppy (hieman eri kuviolla), pujottelu (vasen) ja putken jälkeen palkka - super!

Näitä kaiketi nyt vain lisää. Niin että kummallekin palautuu luottamus normaalille tasolle. Niin että vauhtia tulee vielä entisestäänkin lisää. Niin että itsenäisyys ja suoritusvarmuus paranee entisestäänkin. Nyt en aio kiirehtiä kaarien poisoton kanssa, vaan ajattelin edelleen hilata niitä kauemmaksi... vaikka ei noista kaarista ole tälläkään hetkellä muuta kuin henkistä apua, fyysisestihän Mörkö pääsisi pujottelemaan väärin niin halutessaan.

Lopuksi vielä kaksi putki + puomi toistoa, joissa tavoittelin vauhdikasta suoritusta. Ei nyt ihan maksimia irronnut, mutta laukalla suoritettu puomi kuitenkin.

Hyvä mieli, meillä kummallakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti