tiistai 18. joulukuuta 2012

Rennosti treenaten

On pitänyt sekä työ- että siviilielämässä niin kiirettä, etten ole edes kerennyt miettimään treenaamista. Sen sijaan ollaan nautittu lumesta ja pakkasesta pitkien lenkkien muodossa. Oikeastaan oikein mukava "loma" :) Tänään kuitenkin hallille tämän vuoden viimeisiin ohjattuihin treeneihin.

Ihan aluksi pujottelun viritys ja hommiin. Laitoin pujotteluun kaksi kaarta, niin että kummasta suunnasta tahansa tultuna vasemmalla puolella on kaari viimeisenä. Tämän jälkeen hyppy kumpaankin päähän pujottelua. Namikippo vietiin Mörkön kanssa yhdessä hypyn taakse... ja ei kun tosi hommiin. Kaksi toistoa niin että palkkasin kädestä pujottelun jälkeen ja vapautin hypyn taakse kupille. Seuraavat kaksi toistoa niin että palkka suoraan kupista. Hyvin meni ja Mörkö oli pitkästä aikaan rennon ja itsevarman oloinen pujottelija. En edelleenkään osaa sanoa viekö tämä tapa yhtään lähemmäksi tavoitetta, mutta ainakin Mörkö on suorittanut pujottelua hyvillä mielin.

Treenien teemana oli muuten takaaleikkaus. 12 esteen radalla oli kolme takaaleikkauskohtaa, jotka yllätyksekseni onnistui kummallakin yrittämällä oikein hyvin. Yllätyksekseni sen takia että olen tehnyt Mörkön kanssa luvattoman vähän takaaleikkauksia. Tämän kertaisessa harjoituksessa Mörkö irtosi kuitenkin hyvin, joten en viitsinyt tahkoa samaa pätkää kahta kertaa enempää.

Radalla oli viimeisinä esteinä pussi + pituus, ja pussilta tuli kielto ensimmäisellä kerralla. Pussia treenasin kuutisen kertaa viemällä palkan joko heti pussin jälkeen tai pituuden taakse. Lopulta saatiin aikaiseksi suoritus ilman turkin ravistelua pussista tulon jälkeen. Hassu koira, tukka pitää ravistaa järjestykseen :)

Yleisesti sain kommentiksi kouluttajalta, että Mörkö oli tänään huomattavasti rennomman oloinen kuin viime aikoina. Pitää laittaa omaan pohdintaan mistä ero voisi johtua. Täytyy kyllä sanoa että Mörkö on kotonakin enemmän iloinen ja kaikesta innoissaan verrattuna muutamaan viime viikkoon. Toivottavasti keksin mahdollisia syitä tähän muutokseen niin osaisin jatkossa välttää "pakkopullana" tekemistä.

Kevääksi päästään treenailemaan jälleen hyppytekniikkaa säännöllisesti. Mukavaa, kun ei hyppytekniikkaa näemmä tule itsekseen treenattua ja hyppytekniikka tekee tosi hyvää Mörkön itsetunnolle. Innolla odotetaan helmikuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti