perjantai 16. marraskuuta 2012

Pujottelua 100%sti

Kun vauhtiin päästiin, niin antaa mennä vaan :) Eli tänäänkin pikapikaa hallille. Jottei ihan uraannuttaisi ja kylästyttäisi niin tänään pujottelun lisäksi mielessä oli välistäveto ja serpentiin. Näitä jälkimmäisiä harjoiteltiin kolmella esteellä jokusen toiston verran, mutta kun tuntui sujuvan jouhevasti niin piti äkkiä päästä sen mielenkiintoisemman pariin - eli pujottelemaan.

Ensimmäin pujottelu tehtiin tänään mutkaputkesta, ilman ongelmia. Toiseen pujotteluun mentiin puomin kautta. Erittäin vauhdikkaan puomin jälkeen onnistunut pujottelu. Kolmannella kerralla pujoteltiinkin vastakkaiseen suuntaan, jälleen haettiin vauhtia suorasta putkesta.. Tämäkin sujui rallatellen ja iloisesti häntää heiluttaen. Tällä hetkellä ollaan tehty 7/7 pujottelua onnistuneesti (ilman mitään apuja), joten onnistumisprosentti huitelee maksimissa :)

Lopuksi yksi äärimäisen hyvä keinu. Mörkö laukkasi aivan keinun päähän saakka, oikein alkoi hirvittämään että aikooko se jarruttaa olleenkaan. Jarruttihan Mörköläinen, optimipaikassa ja sai palkaksi syödä ihan kokonaisen nakin.

Nyt kun on tehty taas monta päivää onnistuneita pikatreenejä niin nyt onkin hyvä aika pitää hetki taukoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti