keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Pujottelu, oh jeah!

Muutama minuutti ylimääräistä aikaa, joten koira kantoon ja menoksi. Yllätyksekseni hallilla olikin molemmat kentät käytössä, mutta joustavien kanssatreenien luvalla sain pujottelun hetkeksi käyttööni. Ja vain sitä hetkeähän tarvitsin. Joten toiseksi viimeiseen keppiin ohjuri ja palkasi herrrrkullista kanaa minkä kävimme Mörkön kanssa yhdessä viemässä pujottelun loppuun. Palkka oli niin herkullista, että ensimmäinen satsi meni Mörköläisen suuhun ennen kuin kerkesin edes reakoida :)

Ensimmäinen pujottelu: Otin pujottelun vasemmalta puolelta, Mörkö pujotteluun ja Mörköläinenhän pisti pujotellen loppuuns saakka. Ja mikä parasta, ilman himmailuja.

Toinen pujottelu: Olin itse oikealla puolella, Mörkö pujotteluun putkesta. Jälleen oikein nättiä ja rytmiästä pujottelua.

Kolmas pujottelu: Kävin ottamassa ohjurin pois ja lähetin Mörkön pujotteluun. Itse jäin vasemmalle puolelle. Mörkö meni oikein itsevarman oloisesti.

Olen niin tyytyväinen, pieneen Mörköläiseen :)

ps. Ozzyn kanssa ollaan iltaisin otettu jumppaan mukaan oikealla seuraamisen. Toistaiseksi on mennyt oikein hyvin, oikeastaan turhankin hyvin. Tänään printtasin rally-tokon kyltit, jotta voin helpommin seurata mitä vielä tulee opetella. Yllätyksekseni haastavinta ei ehkä olekaan seuraamisen puolenvaihdot edessä taikka takana, vaan luultavasti jalkojen välistä puolenvaihtoa saadaan treenata paljonkin. Toisaalta, tuohan onkin Ozzylle aivan uusi temppu. Eikä missään nimessä helpoin (minulle) kun kyseessä on kuitenkin ihan mukavan kokoinen koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti