maanantai 26. marraskuuta 2012

Lähes pelkkää pujottelua

Tänään taas lähes kahdeksi viikoksi venyneen tauon jälkeen pikaisesti hallille. Suunnitelmien mukaan tarkoituksena treenata pujottelua, serpentiiniä ja välistävetoa.

Ensin pujottelun kimppuun. Hetken mietin josko laittaisin ohjurin toiseksi viimeiseen keppiin, mutta päätin kuitenkin kokeilla kerran miten homma sujuu. Ja sujuihan se :) Kolme toistoa, kolme onnistumista. Tällä hetkellä pujottelulaskuri kertoo 10/10, eli kaikki onnistuneita suorituksia. Yhden pujottelun jätin laskuista pois (yksi uudelleen otto siis), koska Mörkö pujotteli kyllä loppuun saakka innokkaasti mutta meni valitettavasti väärästä välistä sisään. Selvisi etten ole harjoitellut tarpeeksi 90asteen vasemmalta lähetystä, mutten tuosta ota nyt stressiä kun pujottelut sujuu muuten vauhdikkasti loppuun saakka.

Seuraavaksi täytyy alkaa ottamaan pujottelua radalla, kuten myös tehdä pujottelua ilman että namikippo on pujottelun päässä. Ensimmäinen ratatreeni saadaan jo huomenna, kun treeneissä on jälleen TiistaiCupin osakilpailu. Täytyy myöntää, hiukan jännittää :)

Serpeentiiniä ja välistävetoa treenasin laittamalla neljä hyppy rinnatusten ja toiseen päähän mutkaputki. Ensin serpenttiiniä hyppyjen toiseen päähän, putkeen, ja sieltä välistä vetäen takaisin. Pari kertaa rallatteltiin näin, hyvin sujui.

Pari kertaa puomi, kerran keinu ja sitten pois. Treeniaikaa käytettiin kaikenkaikkiaan 9min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti