tiistai 30. elokuuta 2016

Pitkästä aikaa rally-tokotreeneissä

Parin kuukauden tauon jälkeen jälleen rally-tokoa. Mörkö oli innoissan! Ja valitettavasti omakin into meni hieman yli... koska en ollut pahemmin suunnitellut tekemisiä niin tein sitten vähän kaikkea - ja ennen kaikkea liikaa. Mörkö kyllä jaksoi olla innostunut ja tekevä, mutta ei se silti ole hyvä syy ylitreenaamiseen. Pöh, minun pitäisi osata olla parempi.

Kokeilin VOI-luokan liikkeitä ja seuraamista oikealla. Oikealla tekeminen on oikeastaan paljon paremmalla pohjalla kuin oletinkaan, mutta on tekemisessä vielä tietenkin paljon puutteita. Perusasennon paikka ja oikealle kääntymisen tekniikka nyt suurempina ongelmina. Käytösruutuakin pitäisi ihan järjestelmällisesti käydä läpi ja katsoa mitkä asennot ja paikat ovat vaikeita. Takaa puolenvaihto on täysin utopiaa Mörkölle ja jalkojen välistä menoa pitää vielä vahvastaa reilusti. Toisaalta seuraamisen paikka oikealla oli oikein kivaa ja ennen kaikkea Mörkön asenne on ihan huippua :)

Käveltiin pidemäpä reittiä kotiin metsän kautta kun Mörkö ehdotteli pariinkin otteeseen metsään menoa. On niin ihana nähdä pienen koiran onni! Ensinnäkin Mörkö oli yksin lenkillä minun kanssa, toisekseen pääsi pitkästä aikaan metsään. Kaipa koirakin nollaa metsässä yhtälailla paremmin kuin muualla, ainakin itselleni metsässä lenkkeily on tärkeää. Minun kävellessä poluilla Mörkö paineli pitkin metsää ihan omia polkujaan. Tämä ei ole mitenkään tavallista Mörköä, kuten ei sekään että Mörkö painoi menemään lähes koko ajan edelläni. Ihanaa nähdä koiran nauttivan ja uhkuvan itsetunnossaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti