maanantai 15. elokuuta 2016

Väsynyt Tikrulainen

Maanatai on kiva päivä, on Tikrun treenit :) Meitä oli vielä tosi vähän paikalla joten saatiin ikään kuin yksityisopetusta.

Aloitin tekemällä mattoa. Tikru kävi alkuun ihan älyttömillä kierroksilla kun autolta lähdettiin, mutta tosi kivasti Tikru keskittyi mattoon ja malttoi mennä maahankin. Erittäin hyvää vireen hallinnan treeniä siis. 

Tästä siirryttiin harjoittelemalla estefokusta. Otin hyppy-käskyn mukaan ja kouluttaja palkkasi heittämällä lelun hypyn taakse kun Tikru oli ensin lähtenyt itse tarjoamaan hyppyä. Tätä ehkä 4-5 toistoa Simppeliä treeniä, mutta todellakin sellaista mitä pitää tehdä vielä paljon. 

Tämän jälkeen tehtiin ilman koiraa ja koiran kanssa ilman esteitä persjättöä ja valssin perusteita. Tykkään kyllä että ohjaajille annetaan mahdollisuus ensin miettiä omaa tekemistä ilman muita häiriöitä ja koiralle annetaan mahdollisuus olla tekemättä virheitä hypyillä. Tuttuja juttuja minulle, mutta ei tee pahaa miettiä ajan kanssa omaakin tekemistä - ja kyllähän tekemistä voi aina parantaa! Vaikka olenkin Mörkön kanssa kohtuu hyvin oppinut kulkemaan ruoto suorassa, niin huomasin nyt että edelleen voin tehdä ohjauksia suoremmassa. 

Treenien jälkeen tulin suoraan kotiin, otin Mörkön mukaan ja käytiin tekemässä rauhallinen tunnin remmilenkki tasaisessa maastossa. Eniten tämä palauttelu oli varmaankin minua varten, kun jostain syystä treenit kipeyttivät kroppaa kohtuuttoman paljon. Ei se Tikrullekaan kunnon loppuverryttely pahaa tee ja Mörkölle teki tunnin lenkki yleiskunnon kannalta varmasti hyvää.

Jännä kyllä miten "vähästä" Tikru väsähtää täysin. Toki Tikru tekee niin 110 lasissa kaiken, mutta ilmeisesti ajattelutyötäkin tapahtuu enemmän kuin mitä itse osaan edes kuvitella. Pieni onnellinen Tikrulainen nukkuu nyt punkassaan lempilelunsa kanssa levollista unta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti