perjantai 5. elokuuta 2016

Mökkeilyä

Onneksi pääsin viettämään lomastani kaksi reilun viikon mittaista pätkää mökillä. Luonnon keskellä, ilman sähköä ja juoksevaa vettä. Ei ole vaikeuksia irrottautua arjesta :) Mökillä koiratkin saavat viettää laatuaikaa ja kuntokuuria kun juoksevat mökin ja rantasaunan väliä noin 100m pitkää mäkeä jossa korkeuseroa about 20m. Äkkiseltään kuulostaa lällyltä, mutta kyllä omissa jaloissakin tuntuu kun monetta kymmenettä kertaa taapertaa matkaa edes takaisin.

Tulevan talven polttopuut tehty!

Pientä pintaremonttia.

Uuden muurikan koekäyttöä, täytetyt letut onnistuivat hyvin.

Kalastusta - ja monta haukea.

Rantaleijonat

Vielä valoisat yöt

Aina ei voi olla tukka hyvin - mökilläkään.

Ulkona olon vastapaino, kaverin kanssa nukkuminen.

Kolmen kopla

Ozzy tutkismusmatkailija

Tikrun seikkailuja ei epävakaat tai liukkaat alustat haitannut.

Viimeisen illan väriloistoa

Kerkesin myös tehdä kaksi verijälkeä. Mörkölle suoraan 20 askelta ja Tikrulle ensimmäinen 60 askelta kahdella kulmalla ja toinen 80 askelta kahdella kulmalla. Ensimmäiset jäljet vanheneviat kaksi tuntia ja koko ajan satoi, toiset jäljet vanhenivat kuusi tuntia ja ilma oli puolipilvinen. Pitäisi jossain vaiheessa perehtyä että miten jälkiä kannattaa vanhentaa... Mörkö alkoi pääsemään jyvälle mikä on tässä tehtävässä homman nimi ja Tikru oli niin innoissaan kuin aikaisemminkin. Ensimmäinen jälki meni tosi hyvin, mutta toisella jäljellä en ollutkaan enää varma jäljestikö Tikru minun jälkiä vaiko verta. Olisi ollut kiva saada "ehjä" jälkitreeni mahdollisesti vuoden viimeiseksi treeniksi, mutta aina ei voi onnistua... oppimistahan tämäkin edisti, vaikka menikin huomattavasti enemmän "haahuiluksi" kuin aikaisemmin.

Koulutukset ovat alkaneet ja tällä viikolla, me aloitetaan ensi viikolla. Odotan Tikrun treenejä tosi kovasti, samoin kuin odotan mielenkiinnolla mitä osteopaatti ja fyssari sanovat Mörkön ja Tikrun kroppien tilasta. Ensi viikolla on myös kaksi kisastarttiakin, päästään testaamaan Lohjan uusi keinonurmi (vaikken olekaan yhtään innostunut siitä että harvoista maapohjaisista halleista yksi on vaihtanut tekonurmeen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti