torstai 8. syyskuuta 2016

Ensimmäinen ulkomaanreissu Tikrun kanssa

En edes muista mistä se ajatus lähti... mutta jostain sain päähäni lähteä käymään Ruotsissa näyttelyissä kun Tikru on täyttänyt 15kk. Ja niinhän sitä piti mennä heti, ja ilmoittaa suurin toivein nuorten luokkaan :D

Reissuun lähdettiin Turusta perjantaina ja en vieläkään ole kyllästynyt ihmettelemästä kuinka fiksu ensikertalainen olikaan! Ei yhtään hytin ulkopuolisten äänien haukkumista. Käytävillä ja kannella Tikru liikkui varmoin tassuin. Rappuset olisivat menneet kuin vettä vaan, mutta halusin siitä huolimatta olla ylivarovainen ja kannoin koiran rapussa. Fiksu Tikru!

Lauantaina auton keula kohti Sandvikenia, ja sopivasti noin 10km ennen näyttelypaikkaa alkoi sataa. Onneksi olin tajunnut pyytää telttaa lainaksi, sillä muuten olisi kyllä tullut kastutta ja pahasti. Sade aiheutti tietty päänvaivaa, sillä en voinut liikuttaa Tikrua ennen kehää joten hieman aavistelin mitä tuleman pitää... Toki olisin voinut liikuttaa Tikrua ja saada sen esiintymään hieman rauhallisemmin, mutten toisaalta myöskään halunnut kastella koiraa. Joten kehän mentiin aika vauhdikkaasti. Junnuissa ei tullut yhtään eriä, Tikru voitti nuorten luokan ja lopulta kilpailuluokassa oli PU2. Matkatulijaisina siis Ruotsin sert ja VACA :)

Tuomarina Torbjörn Skaar: Mycket bra huvud, maskulint utryck. Bra hals. Välvinklad fram. Mycket bra kropp. Rör sig med bra steg. Väl presenterad.

En kyllä tiedä missä kohtaa Tikrun liikkeet näki kun ei kovinkaan montaa askelta maltettu mennä ravissa. Puolessa kierroksessa, Tikrun taas riehuessa johonkin suuntaan, sekä tuomari että harjoitusarvostelija röhähtivät kunnon röhönauruun. Minkäs sitä pieni poika energialleen ja innolleen voi :)

Astetta suurempi sert-ruusuke

Jäätiin vielä sunnuntaiksi turisteeraamaan Tukholmaan. Oli aika kiva juttu, sillä olen viimeksi olltu Tukholmassa viime vuosituhannella. Vietettiin koko päivä vanhassa kaupungissa ja pitihän sitä vahdin vaihto käydä katsomassa. En tiennytkään että kuninkaan linnaan pääsee sisälle ja täytyy kyllä sanoa että oli näkemisen arvoinen paikka. Ennen laivan lähtöä käytiin vielä valokuvanäyttelyn kautta, missä oli näyttely "Inherit from dust" - suosittelen jos tulee vastaan.





Ruokasali 170 henkilölle

Ruotsin kapein osoitteellinen katu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti